Toysdaily 玩具日報

查看: 11658|回復: 16

[其他] 畢業論文設計一款action figure展示軟件,希望各位俾D意見!

各位好,小弟正在攻讀"網頁設計与新媒體"碩士學位.畢業論文打算設計一款幫助action figure(可動人型玩偶為主)玩具收藏者展示收藏品嘅軟件.重點系用戶體驗設計,論文正處於research階段.

呢道嘅各位玩具收藏同好無疑系我設計嘅target audiences,可以爲我提供最有價值嘅意见.我希望有相关经验嘅大家可以抽2分鐘時間做一份關於"可动玩偶收藏展示體驗"嘅调查问卷(10道题目),讓我瞭解各位收藏者嘅經驗和需要.
問卷Link: http://www.surveymonkey.com/s/K8SHB92

感谢各位嘅帮忙,你哋嘅寶貴意見對我嘅畢業設計會有莫大幫助!同樣歡迎大家系呢道進行關於玩具收藏展示體驗嘅交流!Thank you!{:1_235:}
「登」!:71::71::71::71:
登2:36::36::36:
ko ed:71::71::71:
Done:73:hope can help u
ok{:1_208:}{:1_208:}{:1_208:}
登5:36:。。。。。。
Done IT{:1_226:}
登6:71:............
done

希望日後可以買你設計既商品
Done!努力呀!{:1_226:}
多謝大家支持啊!希望更多朋友可以俾多D意見我!
done:36:
加油
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 13 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
做完啦{:1_197:}
但唔係好明咩係展示軟件:44:
finish推帖{:1_218:}