Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 魂 Shop 限定 Metal Build OO Raiser 新Marking Ver.(新官圖P27)

有冇ching知道会幾時開訂呀:64::64:
想問清楚到底係出oo raiser定oo gundam?
shing0405 發表於 20-3-2013 04:39 PM

"00 Raiser" = "Gundam 00" + "0 Raiser"
如果唔出 "Gundam 00", 剩係部飛機會叫 "0 Raiser"
順便一提最初出果款Metal Build係 "Gundam 00 7S",
即是"Gundam 00" + "Seven swords"
若有錯, 勞煩專家指正{:1_231:}
回復 76# fktuen
當年就係嫌太花才沒有訂... 結果就要等到現在{:1_206:}
已定了........希望早点到货
回復 94# 棋仔

咁快???價都未出wow....

回復 95# mmm2000hk

價都未有,咁快有得訂,佢係隔離話,聽個商家話隻exia會砍單砍到阿媽都吾認添,跟住今日話自己買到隻exia添,吾通今日火星派左貨
回復  mmm2000hk

價都未有,咁快有得訂,佢係隔離話,聽個商家話隻exia會砍單砍到阿媽都吾認添, ...
b855506 發表於 20-3-2013 07:04 PM

睇佢字體好明顯講緊宝宝網啦!
隻00 raiser訂15魚幾人仔丫嘛~:he:
回復 97# 炒價仙人

原來如此,但我又想問,1500人仔係訂後必加價,係吾係?
和原来的有区别吗?:35:
和原来的有区别吗?
greeedooo 發表於 20-3-2013 07:48 PM

订了之后收到的是亜洲版?
"00 Raiser" = "Gundam 00" + "0 Raiser"
如果唔出 "Gundam 00", 剩係部飛機會叫 "0 Raiser"
順便一提最 ...
BRS 發表於 20-3-2013 05:59 PM

我認為不會有seven swords
而是以Double O Raiser進行改良
所以應該會省去seven swords配件
完全重現Double O Raiser為主要販賣的點
回復  mmm2000hk

價都未有,咁快有得訂,佢係隔離話,聽個商家話隻exia會砍單砍到阿媽都吾認添, ...
b855506 發表於 20-3-2013 07:04 PM

大大 细佬我广东人 淘宝一早就有OOR预定 我同一位相熟嘅香港朋友预定的 而EXIA现货我的确拿到 价钱系1350人仔 货源我唔明白 但系卖家据说日版 我都冇想太多就买左 是龙是凤听日就由我揭晓 啱啱又上淘宝睇过 我买个间已经卖晒 个人认为系日本流出的嘅货物 卖家貌似只到3只 香港有人话如果系日版 1350人仔都买得过 我就冇想太多入手了
四個字

流石笨大!!
雖然本人一出MB就玩。。。不過唔多識分日版同行版既分别:69:
有冇ching可以講解吓:64::64:感激:64:
其實 行同日 除左張瑞華行貼紙 (白色戈張)之外 本體真係冇分別....

當然你可以話行版價錢平D