Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: weiwei

[活動展覽] (曲終人散,賽後檢討)下年還需要再去C3嗎?

頭像被屏蔽
新產品來說 C3HK 今年最矚目算係 Bandai x 3A x 大河原邦男 果隻 B-3 首度公開亮相~!
另外  Ultraheroes Battle Stage 亦係粉絲必看~!!

淨係呢兩樣足以吸引倒我去~(其他攤位無視...)
若果年年都有類似既獨有賣點我都會捧場~
其實睇下最快登相既師兄影到d乜……已經可以決定
晒唔晒車錢同時間……
香港d展覽一向無咩料到 睇埋相更加已經可以決定慳返
如果我有去過日本展覽既經驗  更加爆晒超也麼啦!!:36:

係既  等於到鬼佬地方要食靚雲吞麵……
未食都知唔方有料到啦……{:1_203:}
香港C3唔可能同日本C3比, 跟本連內容都唔同
我自己就去哂3日, 因為要拎簽名同睇表演

去香港C3只系為自取所需, 有乜睇其實去過上幾次就知唔洗點期待架啦
講真, 如果唔係有fd送飛俾我, 我都唔會去, 第一年的確唔錯, 上年同今年, 好少野睇, 而且都唔係好新的野, 我開頭仲以為可以有機會睇下龍星丸, 點知都無, 相比動漫節, 雖然的確好多人好迫, 但如果唔係要買好限定野, 遲d去, , 真係多野睇過c3......
For me, I will visit there every year~~~~~~~~ :love: