Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 神話系列全制霸 - 2008年魂限黑盒冥白羊座 - 教皇薛安登場!!!!! (已加入神櫃照)

Jack你都唔齊咩
差聖衣箱, 美斯狄appendix
ray文 發表於 17-3-2013 04:03 PM

無買4set聖衣箱
美斯狄之前買返
恭喜文兄全制霸{:2_262:}
花紋太多唔似戰士!
狂四郎 發表於 17-3-2013 10:57 PM

咁咪又打得, 又睇得囉~:43:
無買4set聖衣箱
美斯狄之前買返
聖鬥士JACK 發表於 17-3-2013 11:01 PM

咁都已經好齊喇.................:71:
恭喜文兄全制霸
sumissum 發表於 17-3-2013 11:02 PM

THX, sum兄.............不如你都加入制霸行列啦......:34:
知你勁喇...............
入咗EX處女未呀~
ray文 發表於 17-3-2013 10:52 PM

未 ~~~~~~{:1_214:} 呵呵呵呵
THX, sum兄.............不如你都加入制霸行列啦......
ray文 發表於 17-3-2013 11:08 PM

無可能啦,我失去太多,EX全制霸我諗OK既{:2_254:}
未 ~~~~~~ 呵呵呵呵
白鳥勝子 發表於 17-3-2013 11:12 PM

仲唔入就嚟冇晒處女架喇..................{:2_286:}
無可能啦,我失去太多,EX全制霸我諗OK既
sumissum 發表於 17-3-2013 11:14 PM

咁你太睇小自己嘅能力喇...........{:1_219:}
全制霸:@實在太厲害了:$
傲龍未展 and Raymond are the top collectors for Saint Cloth in TD!!
Douglas.M.Saint 發表於 17-3-2013 09:30 PM

Not at all 德哥, TD有好多CDROM其實都好勁, 我只不過係比較有動力去影相的一個而已.  :(

我最鍾意的聖衣神話係: 神聖衣Original Color Edition.  勁正!  :$
呢d唔算正常推出嘅產品呢.........況且有藍色已足夠呀~
ray文 發表於 17-3-2013 10:13 PM

文哥, 就係呢兩隻, 應該唔難搵.  下個月我會去日本玩, 需要替你買嗎?  
透明素體我是決計不會入的了, 貴到離譜、絕對唔值!  Fans不等於傻瓜、水魚!  我買隻Metal Build好過.
不用一年就追返晒,強!:love:
全制霸實在太厲害了
Dickmantik1209 發表於 18-3-2013 01:34 AM

過獎喇ching, 相信呢度有好多大大都可以做到呢.........{:1_197:}
文哥, 就係呢兩隻, 應該唔難搵.  下個月我會去日本玩, 需要替你買嗎?  
透明素體我是決計不會入的了,  ...
傲龍未展 發表於 18-3-2013 09:06 AM

絕對認同呀龍兄...........:71:
好羨慕呀你又可以去日本.........我只差透明馬仔, 藍色已有喇.......如果見到唔太貴都可以考慮.........:43:如果龍兄有緣見到就幫小分留意一吓呢........萬分感激!!:77: