Toysdaily 玩具日報

樓主: bbdaishogun

[活動展覽] 好似冇乜人討論C3日本動玩博覽2013?

無會場限定玩具賣... 無嘢可以炒... 喱樹班主力人仕就唔會講嫁喇...

小櫻會去... 聽日同後日... 去睇下有無Tee Shirt買... 或者有咩嘢可以買翻...

其實聽日好似角川台灣會有最新一集加速世界...櫻花莊... 同天降之物賣...

無乜人提好呀... 好過香港搞果個動漫節... 嚟班都唔很係睇動畫嘅龍友... 炒家... 搞到個場迫到死... C3去第一日人少少買嘢睇嘢影嘢都舒服啲吖...

小櫻上
有Cospa tee 賣!
睡橫巷全部公價貨,冇特價嘢
Hobby Japan 有unicorn 報喪女妖模型頭像,新模,五月中文版都有賣!
我都吾明第一年咪搞得幾好,点解一年衰過一年,唉
精英戈度有 之前好微笑展戈幾隻限定FIGMA  FIGURE賣既

少D人去係好事 唔係爭
借問上年會場PlayArt改售價係正價(約幾算?)定係崇光價???另外當時會場忍者存貨充足嗎? 駛唔駛又要爭崩頭 ...
jamcat 發表於 14-3-2013 04:07 PM

唔記得,但一定平過炒....
前年係正的
上年係廢的
今年放棄的
小弟每年c3hk都有去
入面系一定有野發賣,亦會有平野.但沒有動漫節,玩具日個d show咁大量,c3hk大家可以視為 ...
lacus 發表於 14-3-2013 04:20 PM

係呀,睇野一流,上年都覺得好多野睇,唔攪咁多野少D無謂人去重好,ACG愛好者一定開心.又排隊佬又乳模腿模引埋D唔知咩痴漢去吧X.....
另外上次PLAYART都係個日本人幫我拎貨收錢,短短幾分鐘睇得出工作態度同心態同香港店舖完全唔同.....
係呀,睇野一流,上年都覺得好多野睇,唔攪咁多野少D無謂人去重好,ACG愛好者一定開心.又排隊佬又乳模腿模引 ...
neo.L 發表於 14-3-2013 09:00 PM

對不起,您的帖子小於 15 個字符的限制,請返回修改。
:43:同意!
一心想去入playart 雷電,但staff說好快soldout,我想喊
一心想去入playart 雷電,但staff說好快soldout,我想喊
sniperon99 發表於 15-3-2013 17:18

咁師兄知唔知佢賣咩價? :55:
好快soldout?? 睇佢有幾多貨....(唔通十隻手指數得晒~仲要俾一兩炒家秒殺???) :50:
今日喺信和船仔見到黑雷都夠膽開K7都O晒咀啦! {:1_232:} {:1_203:}
佢賣正常價,所以秒殺
我今日兩點去C3,排隊買雷電人初初得幾個,每人限買一隻。我買咗一隻,仲送咗隻陸行鳥毛公仔做贈品。我見我前一個送個公仔架.....

sniperon99 發表於 15-3-2013 05:18 PM
五魚七草.....其實現貨都唔算太少...

咁師兄知唔知佢賣咩價?
好快soldout?? 睇佢有幾多貨....(唔通十隻手指數得晒~仲要俾一兩炒家秒殺 ...
jamcat 發表於 15-3-2013 05:32 PM
有無大大可以報下有無medicom隻eva 賣? many thanks
我聽日會去, 主要睇"ULTRAHEROES BATTLE STAGE in HONG KONG"~