Toysdaily 玩具日報

查看: 24027|回復: 43

[玩具攝影] 是但影 ~~~ Robot魂 聖戰士 迷彩藍翼霸

機體簡介迷彩藍的翼霸是主角翔最後駕駛的機體,性能和原先的紅色機體基本上沒有分別。由於只在最尾的集數才出場,所以不少人對它認識不深!翔駕駛這翼霸從駕照倉躍下和死敵黑騎士同歸於盡的畫面,相信不少基友還記得吧。

迷彩藍主要是因為最後在海上大戰,夜視性低‚沒那麼容易被敵方發覺。:78:

翔和邦的最期,劍插穿對方的身體。:help:

玩具方面‚基本上和普通版沒分別,所以只影了數張傷眼相,靚相留待其他師兄補完。自己中了sad貨,腰部非常鬆! :cool:

盒面和底,終於不是黑白! {:1_223:}

藍色翼霸前面和後面 {:1_220:}

跪下無難度,好過近期SR合金好多。機倉可打開,而且透明件非常靚。{:1_218:}

大炮模式,可動度高,擺Poses無難度! {:1_213:}

激光槍 :78:

轉換激光劍模式 :44:

拔劍,一樣做到。{:1_197:}

奧拿斬 {:1_202:}

最後來張和普通版合照。{:1_228:}

如果有普通版這只可以不用考慮,除非是die hard粉絲就一定要入啦。{:1_211:}

謝謝觀賞 {:1_235:}
好似靓过原色,多谢师兄分享。{:1_208:}
腰部非常鬆, me too{:2_309:}
Thx report and I will get mine tonight! :)

Referring to the story, I think Syo is not dead and all people are just back to Biston Well by the "magic" of princesses. :shy:
見到實物之後覺得呢隻好靚...:52:
冇買原色既我唔通就要後追呢隻:55:
我唔記得訂 d 隻 ........................ :63:
見到實物之後覺得呢隻好靚...
冇買原色既我唔通就要後追呢隻
kyo353 發表於 28-2-2013 10:12 AM

原色5月再販
    http://www.tamashii.jp/item_schedule/201305/
你條友仔又話連訓唔冇時間, 而家又咁得閒出mk 買野玩同影相 {:1_232:}
Thx report and I will get mine tonight!

Referring to the story, I think Syo is not dead and al ...
Douglas.M.Saint 發表於 28-2-2013 09:46 AM

Byston Well <= i think is the place where you go after life ?? {:1_215:}
呢隻色都唔錯
但個人都係比較喜歡原色
個人都係喜歡原色{:1_203:}

但點解唔同部機"輕先"{:1_225:}
有沒有給用登霸腳部結合的藍色件(原本是跟登霸附屬的紅色件)?
好似&#38739;&#36807;原色,多&#35874;&#24072;兄分享。
dann 發表於 28-2-2013 08:48 AM

多謝觀賞呀~~~~{:1_235:}
腰部非常鬆, me too
Panzer 發表於 28-2-2013 09:29 AM

Panzer兄~~~您隻都係~~~~{:1_201:}
Thx report and I will get mine tonight!

Referring to the story, I think Syo is not dead and al ...
Douglas.M.Saint 發表於 28-2-2013 09:46 AM

Thx for reading my post, brother Doug. {:1_208:}

I haven't go through the story thoroughly......thx for telling me that. :43: