Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] EX黃金聖鬥士雙魚座 - 阿布羅狄~ 貴麗登場!!! 27/02 已將相片加大~

相信大多數有玩EX既人都期待十二集結既一刻,計埋卡隆TOTAL13隻.

我唔會一位盒買兩隻DISPLAY埋聖衣因我相信EX 2.0一定會出,到時先將EX 1.0當聖衣.
係啦, 好似有埋場景...........我冇入開加冇位, 可以skip~
ray文 發表於 25-2-2013 03:27 PM

入啦入啦入啦...
{:1_203:}
一定好正呢...............係咪似魂展果d成座山咁.........有冇相睇吓, 一定很壯觀呢~{ ...
ray文 發表於 25-2-2013 03:20 PM

我當然冇咁勁整到成座山出黎, 只係用發泡膠做個板出黎, 之後每一宮獨立一格格順序咁拼上去~
相信大多數有玩EX既人都期待十二集結既一刻,計埋卡隆TOTAL13隻.

我唔會一位盒買兩隻DISPLAY埋聖衣因我相 ...
Chandlermok 發表於 25-2-2013 03:53 PM

ex 都未齊, 如果有2.0真係收得工.

我唔會一位盒買兩隻DISPLAY埋聖衣因我相 ...
Chandlermok 發表於 25-2-2013 03:53 PM

大家都好期待十二金集結呢.......我宜家已將舊神話用來擺放星座形態已很不錯~{:1_238:}
入啦入啦入啦...
小堅 發表於 25-2-2013 03:58 PM

你入好d, 起馬你都有入開, 唔同廠都ok呢....{:1_220:}
我當然冇咁勁整到成座山出黎, 只係用發泡膠做個板出黎, 之後每一宮獨立一格格順序咁拼上去~
denniskwong 發表於 25-2-2013 04:32 PM

自己DIY超勁呀............{:1_209:}
ex 都未齊, 如果有2.0真係收得工.
denniskwong 發表於 25-2-2013 04:33 PM

相信有2.0時都唔知隔咗幾多年喇..........可能到時要交比下一代接手喇......{:1_196:}
回復 83# ray文

今日既香港,下一代可能要你養埋:58:
回復  ray文

今日既香港,下一代可能要你養埋
Chandlermok 發表於 25-2-2013 06:03 PM

咁唯有隨緣啦..............{:1_229:}
師兄,好report!!!:35:

原來對於B社黎講雙魚先系主角, 無論新舊都出得好靚仔, 反而其他大熱就.....所以ray文兄,如果有人認為天枰系雜魚都有原因架:34:  不過當然我同你一樣剩低落黎咁多只我都系最期待只天枰:71:我家中大人都系一樣,因為佢都系天枰座,成日都同講如果十二宮對戰,天枰一定贏曬:68:...所以EX一出佢自己都要返一隻放系公司。睇黎EX天枰會系我買EX以黎會入得最多嘅一隻:he:
師兄,好report!!!
EDMONDLUN 發表於 26-2-2013 12:07 AM

THX, 謝支持..............:)
原來對於B社黎講雙魚先系主角, 無論新舊都出得好靚仔, 反而其他大熱就.....所以ray文兄,如果有人認為天枰 ...
wingsiu 發表於 26-2-2013 12:12 AM

冇錯呀wingo兄, 唔知點解身邊好多人都係天秤座...............所以真係好難想像到時EX天秤推出嘅情況呀, 個個都入幾隻...........{:1_201:}
唔好再貴啦 唔該啦