Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 「MAKETOYS」超多圖 - GIANT破壞大帝 (必看!最後更新﹣正氣舊頭+ 秘密武器燒烤叉.

回復  waven

我係灣仔見過CHAOS實物,一睇就鐘意雖然我唔知佢係咩,個訂價更加係吸引.
Chandlermok 發表於 22-2-2013 04:35 PM

佢咪就係電影第二集大佬fallen ge漫畫造型lo{:1_203:} 
師兄太過份了!!{:1_213:}{:1_202:}
影到隻大帝咁正,:$
搞到依家我都想入番隻:handshake:

(李好ching 如果把影棚放在麻雀台上影,會否好影的?放地下會否影得好辛苦?)
神兄,機械人你啱咩!?

師兄太過份了!!
影到隻大帝咁正,
搞到依家我都想入番隻

(李好ching 如 ...
E神 發表於 26-2-2013 02:09 AM

我聽到神嘅聲音!:$

係呀,但唔想搬張枱上天台,等我諗下計先!但張枱都要唔細,有張枱影得舒服些時,攞角度亦更有彈性。:71:
回復 78# 你好

日本成搵摺台,應該ok呀~~~~~~~[img][/img]
中晒毒!!!!
我仲等緊批文先可似帶佢地返屋企:69::69:
中晒毒!!!!
我仲等緊批文先可似帶佢地返屋企
籽康 發表於 7-3-2013 03:31 PM

Ching, 分開一隻隻入境,一個星期一隻,同老婆講話幾十蚊隻。

入下一隻,入下又一隻;跟住同老婆講,仲可以大合體架,得咗!{:1_218:}
CHING,呢個POST我來來回回睇O左幾次 , 不斷以"睇O左當玩...睇O左當玩....睇O左當玩....."咁催眠自己, 但真係無辦法 , D相真係好X正 , 睇下睇下...忍唔住大叫O左一句 "你D相毒X到我塊面青X過你隻GIANT啦" , 所以重點係.....請問各位大大知道邊度仲有黃色版現貨呢?:help:
Ching, 分開一隻隻入境,一個星期一隻,同老婆講話幾十蚊隻。

入下一隻,入下又一隻;跟住同老婆講, ...
你好 發表於 7-3-2013 03:52 PM

Maybe it is not an good idea. If your wife thinks it is really 幾十蚊隻, beware they will be given away to children one by your wife for present.
CHING,呢個POST我來來回回睇O左幾次 , 不斷以"睇O左當玩...睇O左當玩....睇O左當玩....."咁催眠自己, 但真係 ...
manwest 發表於 8-3-2013 06:52 PM

真係多謝Ching你唔嫌棄我呢個新手影嘅相,自問真係麻麻地,每次影完再睇番啲相,真係可以影好啲。下次一定有進步!

Man師兄,睇完你個reply我真係笑咗出嚟 :x 搭緊車啲人以為我傻。

Btw,旺角In's Square現時點商場仲有,可以去睇睇,果度好多老變舖。
回復 81# 你好

佢呢set好似無散買,我見in's點得一set買{:1_230:}
THX"你好"兄~~ 請問大約幾錢左右呢?
THX"你好"兄~~ 請問大約幾錢左右呢?
manwest 發表於 8-3-2013 08:21 PM

黃色貴少少,但都係三千樓下左右。

苜先多謝"你好"CHING D毒品相,令我無MISS呢隻咁正嘅玩具,今日终於O向IN'S點入手!!
呢SET大力神真係正到不得了!!
有樣O野真係好開心 , 就係原來新番呢SET黃色版本係新版本!
就係同綠色版一樣有加長手臂 , 又可拉出前腰甲加強雙腳可動 , 而且係用新頭 , 已經可以向上望!!(不過無開口個頭)
只係無綠色版支長茅~~
回復 88# manwest

唔好客氣,毒到ching我都好開心,更重要係唔好錯過一隻咁有heart嘅玩具。

我多謝你嘅消息就真,ching請問新黃版幾錢?!
in's 點 黃色 $ @())