Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] Hasbro Ironman 3 6 吋第二波!!!!!!!!!

我見間間TOY'RUS都有, MK42 + 愛國者

10幾吋 & 3.75", 無6"羅......
我都買咗,不過係喺濁寶買一魚五草人仔一隻,,無甩色,好靚,,,前後三日到手,香港嗰啲真係唔夠班炒家嚟,另外早前打去問過孩記話五月份先會見到百貨公司及玩具鋪有得賣!!!現時街見到都係從外國入口!

熟店話行貨下星期中先到,各位到時留意下~
多謝各位師兄報料
不過炒家應該食唔哂咁多貨掛?!
連hasbro都炒?!{:1_206:}
回復 79# 昌隆

孩子寶都炒?iron man 真係乜都有得炒....
我地d玩家真係慘:sad:
回復 80# siutin96

炒Ht咪算,連哩D都搞{:1_229:}
估計d貨成座山咁多 :78: wave 1 唔係movie 3 都入咁多貨, wave 2 正印點會冇.:67:
頭像被屏蔽
回復  昌隆

孩子寶都炒?iron man 真係乜都有得炒....
我地d玩家真係慘
siutin96 發表於 28-4-2013 12:15 AM

孩子寶iron man一直都有炒風, IRONMAN 2時要去TW訂返香港先有得玩!!
但今次WAVE1派到一街都係, 如果WAVE2如果同WAVE1情況一樣, 大家就可以方心1了
這次台灣到貨較早,對於QC實在是很失望啊...>o<
尤其是MK42,簡直像是山寨的一樣!!!
IP上色QC有好一點,
品質最好的反而是Ultron,因為整隻無上色...XD
回復 75# Assassin

Thanks 師兄,我非常同意有圖有真相,我用手机拍了相,我可以whatapps比你看看
回復 86# woo208

其有可能係,反斗城&#21874;員工睇錯wave 1放&#21655;出&#22175;賣!!
回復 84# gumng
師兄講起iron man 2既情況先醒起,果時真係想搵隻war machine都難
希望今次多貨:42:
回復  woo208

其有可能係,反斗城&#21874;員工睇錯wave 1放&#21655;出&#22175;賣!!
蟲蟲 發表於 28-4-2013 10:30 AM

是的,我都懷疑是這樣,可能是代理發錯貨,如果唔係唔會只係銅羅灣得幾隻。
回復  Assassin

Thanks 師兄,我非常同意有圖有真相,我用手机拍了相,我可以whatapps比你看看
woo208 發表於 28-4-2013 10:07 AM

我地呢度好和平,梗係信你La,唔使驚。

不過如果你post唔到相,我地可以幫下你手嫁。

你copy條link上來,我幫你post La ,ok?