Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 【太陽の牙ダグラム】Max Factory 1/72 PLAMAX DOUGRAM 模型系列

сЧヱЗиャヱЬэみ
1/72кьх
ЛюЪュЧヱ H102 йЧЁшс⑦
太陽ソ牙 Фヲьу

http://whl4u.jp/wh23/exhibit/gallery/#136
very good ! Much better than old model... must buy !
真係好懷舊,特別係啲關節,簡直係90年代既野

早2日幫隻block head滲線,點知攔腰甩掉,由手中跌落地板,執起一睇,頂!兩隻前臂都白化咗,右臂更現裂紋!
有冇咁渣嘅膠呀?:time:想燒咗間廠!
宜家重努力緊,差大肶,條縫補極都重係度
Max Factory係Made in China,D膠摸上手都有D似國內廠的出品

SOLTIC H102 BUSHMAN ЛюЪュЧヱ H102 йЧЁшс⑦

発売日:2016年10月予定
фみロみ:сЧヱЗиャヱЬэみ
原作名:太陽ソ牙Фヲьу
造型師:佐藤直樹
価格:5,000円(税込)
製品仕様:
ABS&PS&PE組ノ立サ式кьЗХЧヱхЫю
【Зンみю】1/72
【ДユИ】全高:約140mm
【付属品】水転写Ыロみю

http://www.goodsmile.info/ja/product/5623/
lukkamtim 發表於 12-2-2016 09:33 AM
宜家重努力緊,差大肶,條縫補極都重係度
Max Factory係Made in China,D膠摸上手都有D似國內廠的出 ...

MIC 都算,但個價係 MIJ價錢買唔落手。
八十年代嘅質素,廿一世紀嘅價錢,肯買嘅朋友應該都是對太陽之牙有愛的人吧:78:

пЧヱЗヤみЬ
WF2016夏

Where is Soltic HT-128 BIGFOOT? :help:

我就想佢出太陽牙運輸車, 戰鬥直昇機, 對空型太陽牙~~
早點出合金就好了!
nice VTOL :D :D

「第56回全日本模型ожみЁъみ」発表ヤユЪу特別情報開示!「COMBAT ARMORS MAX11  1/72 Scale  ЛюЪュЧヱ HT128 жЧヲиЧЬ」原型展示致ウネエ!

https://twitter.com/yatasith/status/776620120596582400
TF-121密斯姆 發表於 12-2-2016 05:07 AM
早2日幫隻block head滲線,點知攔腰甩掉,由手中跌落地板,執起一睇,頂!兩隻前臂都白化咗,右臂更 ...

你會唔會本身無上色就用左田宮油性油滲線?