Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 電影[The Amazing Spider-man 2]新消息

根本的士係真野1:1, 蜘豬就10:1:p 照計本來係為放地鐵站出入口而設計的比例!

當Hulk上身變大吧!:DD

《The Amazing Spider-Man 2》登上最新一期《Entertainment Weekly》雜誌封面
想同d 海報 影相呀!  {:1_226:}
好期待快D到五月啊:love:{:1_223:}{:1_214:}

Green Goblin in The Amazing Spider-Man 2.

:67:like his suit, but his face looks bad..

英國首映

好期待啊!下個月香港有得睇啦:love:
頭像被屏蔽
話時話,今集唔係有Mary Jean?首映綠魔隔離果個又唔似係><唔通cut&#21655;定留番D神秘感?
話時話,今集唔係有Mary Jean?首映綠魔隔離果個又唔似係>
ChrisLamXYZ 發表於 15-4-2014 01:06 PM

今集無MJ. 之前拍o左幾日戲不過導演最後決定唔用佢.
http://screenrant.com/amazing-sp ... e-shailene-woodley/
回復 190# jeffloh

即係有Gwen係到,MJ Watson就無訂企{:1_201:} 第一唔死,第二愛始終無位上><

最弊現實Emma真係同Andrew拍拖,如果到套戲再唔需要Gwen; 二人會否因無&#21655;共同的目標而散?導演會唔會心裡等住佢地散&#21655;先推MJ:p?

不過一失戀,男人如真心愛女方的話,應該較易失控; 到時連蜘蛛俠都拍唔到都唔定!

而戲中真係要睇今集Gwen會唔會俾綠魔搞掂><彼得遵守唔到上集的諾言,今集要Gwen瓜都唔係無可能; 或者好似預告提到Gwen要去留學,下集俾MJ上位:shiny: 到時現實中又會唔會變&#21655;三角戀?諗諗下我自圓其說的D感情&#32171;仲亂過其他英雄:DD
越睇隻綠魔就越覺得似鐵雄
五官,額高,向上衝既髮型,暴走既神情,單臂既手甲...
隻綠魔好型,真係好得

I hope he has a mask or helmet.