Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Garycharm

[玩具報告] 天元•紅蓮 SRC(p.2 追加其他產品簡評比較)

Read once more, praise one more~ :71:
Thanks for such great report~ :71:
咖喱兄講得好!事後回覆都咁詳盡,字字鏗鏘,句句到位!

山口丶SR丶千值鍊丶壽屋&#89 ...
常威 發表於 22-1-2013 11:13 PM

認同!
好比我入左應該係最劣評既ver ka紅蓮,一樣玩得滿足。
回復 1# Garycharm
今次的設定是來自雨宮哲,佢本身都係天元的主要製作員之一,如果將呢個設定講為被遺失的原設可能市場反應會好D.
另外其實動畫本身就係講要突破,熱血,進化,結局是盡管可能錯但都要前進...不過好明顯有所謂FANS睇完都係盲塞,保守,不求進取....
回復  Garycharm
今次的設定是來自雨宮哲,佢本身都係天元的主要製作員之一,如果將呢個設定講為被遺失的原 ...
warxv 發表於 23-1-2013 10:31 AM

不能同意更多!:78:

如果以後各日本玩具廠能仿傚孩之寶既老變,響盒面寫埋屬於第幾級,相信就唔會有fans買錯玩具鬧錯廠既問題!
:67:
頭像被屏蔽

好幾間廠都有出過天元
毎間出過嘅天元都係有唔一樣嘅
今次SR出, 雨宮哲&坂野龍都肯定會改
不停變係好正常
各有各正各有各玩喇
:57:
不能同意更多!

如果以後各日本玩具廠能仿傚孩之寶既老變,響盒面寫埋屬於第幾級,相信就 ...
常威 發表於 23-1-2013 10:55 AM

盒面寫明第幾級~~~

頂你,
一早俾你笑 Q 死!
其實呢隻我真係好鐘意,腳嘅設定我覺得唔差,但係唔知大家有冇股關節唔夠力呢個問題?
我果隻左腳有少少,但係又唔敢自己拆黎睇,有冇師兄有分法加固? (其實我隻初版SRC GGG都有呢個問題.....)

上少少新手圖~

其實都好好玩........
盒面寫明第幾級~~~

頂你,
一早俾你笑 Q 死!
Garycharm 發表於 23-1-2013 11:47 AM

嗱嗱嗱.....唔好笑我呀!我係認真架!:78: