Toysdaily 玩具日報

[詢問] 賽車初音未來2011 初勝.ver.係香港仲能夠訂到嗎?

現在2013年..隻野2011年尾出..成1年前..
仲會有貨嗎?..

如果有得訂.又應該去邊到訂呢?

本人初玩FIGMA...覺得呢隻初音造得好好..被深深吸引...
我見YAHOO拍賣有人放..寫住預訂($788)..但應該冇咩可能系真...
我又唔知日本方面仲有冇貨.....加上YAHOO拍賣好多假野唔敢訂...

所以在此請教咁多位大大的意見..
呢隻的確有再販.... 你見到果個價應該係淨figma再版預訂, 我當年跟package買都成隻牛, 多兩條頸帶, 證件套, 優勝相, figma用獎杯, 匙扣, 仲有張會員卡...
預訂係因為有再版~如果你要現貨可去賊船睇下~
我見信和果間有初版~

冇記錯既話,MK順鵝地下賊船有一隻SP-036 初音初勝.ver現貨,牛一魚,岩就落去問吓,希望幫到你入到心頭好啦!:36:
先感謝咁多位大大...我會去試試=口='~!!!
回復 3# 密斯威爾

信和 賊船?唔好意思..係邊一層嫁=0=?..
回復  密斯威爾

信和 賊船?唔好意思..係邊一層嫁=0=?..
唯我獨朱 發表於 13/1/2013 18:51

一只牛 頭朝東 尾朝???
(信和 賊船?唔好意思..係邊一層嫁=0=?.. )
底層,你去到要問,佢收到好入,(如重晌到的話):36:

(一只牛 頭朝東 尾朝??? )
我見時大約牛一魚,(牛頭啦):38:...