Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] SDX第17彈-騎士ALEX x SD高達外傳-Sieg Zeon篇!

不想開新 post 了
樓主借個位黎貼下圖 : )

隻公主都算不錯

騎士團齊人了  ...
rider666 發表於 27-12-2012 09:49 PM

D 卡正呀!!!
唔知點解今次騎士alex 冇卡送
上次zz 都有....
頭像被屏蔽
waven 兄靚相:43::71:
新年快落呀waven兄!終於見到你尐靚相喇!!!正呀!!! 一次過見到咁多只上晒鏡,哩幾年等人卒之等齊人都 ...
vearemember 發表於 31-12-2012 05:31 PM

新年快樂vearemember兄:77:
等佢咁耐起碼都叫第一篇齊晒重要人物先
黎緊影子騎士我一定唔入ga la....
(咁就斷左條line d number....:79:)
希望佢仲有得繼續出落去啦
(可能會出埋影子全能騎士同ALEX:70:)
不過諗起,佢呢篇仲差馬沙百式未出!
好圖...我覺得呢隻出得幾精彩...最精彩的地方是多左個人仔...超正, 超好玩...
如果追加番其他人仔角色就好啦
:35:
Revisit the site and found surprise!!
Great detailed report!!! :71:

回復 33# waven

影子全能同Alex實會出,差在幾時喇。

SDX都有成4年歷史喇,平均每年四五只。近年新品公報都慢晒落黎……
百式會出就正啦!但就唔可以飛走阿寶~! 出得阿寶咁就唔少得戰士鐳射大炮同僧侶太空坦克... 出set V作戰騎士box set 啦, 好過出影子啦~! 如果唔係出成幾年都唔齊... :56:

以前去日本網站見過當地尐SDX商品化希望網上投票全部都係武者排晒... 騎士編連黃金神同超機甲神排到最尾連一票都無...
日本BBfans 唔好騎士!?

回復 36# vearemember

SDX商品化希望キャラクター投票所 個網上投票搵番喇~ 各位師兄, 雖然唔知有冇用~不過表態, 係fans o既你不如o係2013o既第一日投下你神聖o既一票~當許個願都好呀~^^

最好大家廣知朋友一齊推佢~! SDX 加油~!
http://vote3.ziyu.net/html/sdxxds.html
大大這張讚呀!!效果good!!~~~
回復 38# 艾雷

x2 :71:
有無人訂咗暗黑版呢
yelland01 發表於 30-12-2012 13:32

我訂左了... :59:
大大這張讚呀!!效果good!!~~~
艾雷 發表於 1-1-2013 03:56 PM

回復  艾雷

x2
vearemember 發表於 1-1-2013 04:50 PM

thz:77:我自己整完都好鍾意張圖
回復  vearemember

SDX商品化希望キャラクター投票所 個網上投票 ...
vearemember 發表於 1-1-2013 02:06 PM

好難唔投真駆参大将軍wo:66:
The last one shot.....:D
我都POST返張支持下先:love:

http://blog.yahoo.com/MichaelYiu/articles/917242/index
超越之龍我都有買....佢隻電鍍色真係失敗之作