Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] GUNPLA EXPO WORLD TOUR HONG KONG 2012

睇完..同秋葉原那個比..
照計都唔會拎參實作品來..扣起..最多得三分一規模.而且賣野地方佔大半添..日本一角咋..:67:
不過行完...最後都買了盒會場限定RG高達,一來無,二來這個價(唔係用最平...:54:)都唔貴得市面太多..買多盒啤機:76:..加埋夠用信用卡畀錢.:36:..之後去現...時...點睇,見到有間有賣這款RG高達,個價是4舊..:69:

抽一次獎又抽唔到,當時見到有人抽到1/48?,好大盒那款高達............:67:

:64:
都唔知點解次次都擺到D玩具個pose就死咁款,其實有冇VM負責架:72:
thanks for the photos.  wish I could be there for person.
香港年年搞,我都係去買限定咁大把
展品望到D POSE就已經唔開胃
連正正經經咁企都唔得。。。
:71:..............................................
我星期六中午去,本來想買隻RG Strike Rouge 玩下,點知賣哂:63:

d工作人員話d人一早8點幾已經排隊等買呢隻:50:

不過最後同樓主一樣買左隻 RX-78 透明就算

其實星期六都仲有得賣rg strike rouge都算安排得不錯,我星期四去買時已經不少人掃貨
反而唔太LIKE RG Strike Rouge,可能覺得買埋架飛機先似樣卦..:p:67:
回復 9# 82462288

網上很多地方都可睇番有關相片..唔去都未必可惜:38::36: