Toysdaily 玩具日報

查看: 11923|回復: 19

[分享討論] Play Arts改 蝙蝠俠進化成神鵰大俠

話斷臂就斷臂.......
靚還靚,但PA真係幫唔落,無跌無撞小心玩都可以爛

加返張斷手前的英姿
4舊水化為烏有??????????????? :59:
play改D關節位真係好化學⋯
4舊水化為烏有???????????????
darknight 發表於 7-12-2012 08:20 PM

可以原隻插返入去再慢慢轉隻手,算小事:38:
我見以前有d ching話隻playarts殘廢到企都企唔穩
哩個都係我一直免疫PA既主要因素之一,整得幾令都無用~:45:
日系的關節,強度好像都不夠
MATTEL HE-MAN的手怎麼轉都不容易斷
難道真的日系的東西能不拆就不要拆??:56:
play arts ... 唉, 靚就靚不有唔少潛在問題 :79:
好, 可以打消念頭~原本仲諗住買隻batman玩下!
不知是否為運氣問題
我的play arts系列都還沒斷過....
我也是一直在操他們(不過我只有太空戰士系列)
希望不要有悲劇.....

話說回來,
play arts改的價格實在愈來愈誇張了
我已經沒再買了說
不知是否為運氣問題
我的play arts系列都還沒斷過....
我也是一直在操他們(不過我只有太空戰士系列)
希望 ...
leochiou00 發表於 8-12-2012 12:50 AM

聽其他ching講真係好似扭蛋咁撞彩
好, 可以打消念頭~原本仲諗住買隻batman玩下!
herculesanakin 發表於 7-12-2012 11:27 PM

但呢個series真係幾正
同系列我入左armored batman, joker同harley quinn,就算易爛都想入埋隻robin先斷尾
play改D關節位真係好化學⋯
Mr009 發表於 7-12-2012 09:33 PM

咁小心玩都斷,真係當場爆粗:70:
玩前风筒吹一吹............
Play-Arts uses such cheap plastic, I have given up a long time ago :(

Sorry to hear about the broken arm :sad:
睇見真係寒一寒, 我玩七吋百零蚊斷手都會傷心幾日 :79: