Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 奉獻出第一次=P(手機圖傷眼勿怪)

大家好:77: 平時做遊客上TD就上得多,終於自己出POST啦!
前幾日訂做既玩具櫃送到黎,開心死:52:自己的收藏可以放出黎喇:^

因為冇時間搞,所以暫時依家先放左第一層,之後有機會更新比大家睇

第一層放PVC公仔

第二層開始放12寸:he:
第三層應該大部份都係AVEGENERS!!!(快D派貨牙):blame:

大家以後請多多指教!!!:!

本來底果塊我要既係做磨沙玻璃,比左塊透明我........................要成兩星期先換到比我:die: .........................................

:handshake:個櫃好正....正正:handshake:

TD唔support flicker架師兄....:65:
回復 2# Warmblood
多謝先~
唔support flicker???對唔住,唔係好明=[,因為我頭先都係睇貼圖教學學的
:43: 支持, 支持:71:
Add marks for your first sharing and hope will full soon for your cabinet! :71:
雖然看不到圖...都支持一下....:handshake:
回復 5# Douglas.M.Saint

:D 謝過版主隆恩
回復 6# hehemimi

多謝師兄,我下次更新時,試試改用另一個上傳空間:sad:
回復  hehemimi

多謝師兄,我下次更新時,試試改用另一個上傳空間
ray901022 發表於 1-12-2012 09:38 AM

您可以試試yahXX BLOG 或者 facebook.