Toysdaily 玩具日報

[LBX] BANDAI 12月 LBX 037 OREGION

LBX 感覺好似之前既keroro/BB 三國...出模型出到爛

不過Bandai 開發到另一個水源都好既, 下下靠高達, 幪面超人真係死得

說實在的.....造型未有伊卡洛斯正:38:
有點似反派boss
始終鍾情於オーデイン系列,玩PSP都淨係用オーデインmk2
一早知啦,都唔知點解部D9可以咁貴
無飛劍仲夠膽賣咁貴

諗諗吓,部奧丁Mk-II個 ...
鷹頭獅 發表於 29-11-2012 05:58 AM

劍中有3mm洞, 可插支架(pic from Japan site)

redfish 發表於 30-11-2012 09:00 PM

出左                   ?!
出左                   ?!
kyostanley 發表於 30-11-2012 09:07 PM

日本出左
都係喜歡早期LBX既機械設定,每個都有自己風格及特色。
劍中有3mm洞, 可插支架(pic from Japan site)
redfish 發表於 30-11-2012 09:00 PM

有飛劍都合理啲:64:,但始終都係愈出愈貴....
咁出好似變相屈人買台咁.....

都係喜歡早期LBX既機械設定,每個都有自己風格及特色。
csquare 發表於 1-12-2012 02:39 AM

我都有同感,早期設定簡單好多,其實無變形就可以簡單好多
對抗ミゼル新開發機體, 即是本篇又換機, 估唔到伊卡洛斯咁快收檔
對抗ミゼル新開發機體, 即是本篇又換機, 估唔到伊卡洛斯咁快收檔
redfish 發表於 1-12-2012 09:47 AM

好在諗住等到佢真正結局先入,唔係又中左招:x

佢兩把劍會5會寒酸左少少...兩舊直接用黑膠上貼貼紙,比屎黃色都好呀,起嗎上色都易上d...:die:
佢兩把劍會5會寒酸左少少...兩舊直接用黑膠上貼貼紙,比屎黃色都好呀,起嗎上色都易上d...
麻友 發表於 2012-12-1 12:10

唔用黃,用金,黑底上金令很多,上金屬色吧:75:
:ar:紙箱只要仲繼續做落去,出親嘅新機唔係爆就系改
redfish 發表於 1-12-2012 09:47 AM

其實係已經係第三部啦.....換機係定律嚟架嘛:66:

咪住,主角換機機唔係劇場版嘅事嚟咩?D9同奧丁Mk-II唔以喺劇場版登咗場咩
咁即係劇場版唔連TV定TV一開場就用D9同奧丁Mk-II?

佢兩把劍會5會寒酸左少少...兩舊直接用黑膠上貼貼紙,比屎黃色都好呀,起嗎上色都易上d...
麻友 發表於 1-12-2012 12:10 PM

係咁寒酸架喇,佢就算比黃色你,都係膝蓋嗰隻黃你咋嘛。。。

唔用黃,用金,黑底上金令很多,上金屬色吧
804zaku 發表於 1-12-2012 01:20 PM

上金屬色唔駛掃原子灰咩:36:
Lookalike big boss