Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: sck01

[玩具攝影] sr超合金:和勇氣的誓言在一起(傷眼)

wow 放心啦 一定出GGGG 黎緊應該會出GFG
(出完機地part之後 maybe)
買埋關鍵3ma 先系勇者
jokeryan 發表於 10-11-2012 07:52 AM

我發覺好多人都淨係識GGG同GGGG:42:

完全將隻GFG遺忘左:cool:

本人代GFG表示遺憾:die:
回復 16# DGG-XAM1
難怪既!GFG出得個幾集!
但系禁次TN都見到GFG既 sr合金
笨大無遺忘就得嫁啦:79:
回復 10# luciferdark

急要但又上網問人又要格晒價先肯去買

咁就唔算急要啦!
再講點急要法呀?買唔到咁會點嫁?:unhappy:
回復  luciferdark

急要但又上網問人又要格晒價先肯去買

咁就唔算急要啦!
再講點急要法呀?買唔到咁 ...
炒價仙人 發表於 12-11-2012 12:44 PM

首先,我無上網問人。d價係我係買的前1晚係yahoo拍賣到睇番黎...

急要係由於我呀媽話星期日辭職,星期一就5番,咁我廢事係佢在家的時候買番去俾佢問長問短同嘈我la(事實證明我買左4日放係間房到佢都睇5到)。咁個日係星期5,星期6同日我就5得閒去,咁個日就係我呀媽5番工前的唯一機會,有得5急咩--

我發覺好多人都淨係識GGG同GGGG

完全將隻GFG遺忘左

本人代GFG表示遺憾
DGG-XAM1 發表於 12-11-2012 12:45 AM

要說最大原因...我覺得係因為無c子頭的關係,沒有其他2隻的霸氣
首先,我無上網問人。d價係我係買的前1晚係yahoo拍賣到睇番黎...

急要係由於我呀媽話星期日辭職,星期 ...
sck01 發表於 12-11-2012 09:48 PM

誤會了...我無話你啊樓主, 係串其他TD度懶急又要格價格到個位數什至毫子位最平個D人啊...
我知你5係話緊我....我係同#20解釋番我點解急要者- -''
回復 5# hi600gg

呢層當然,先唔講初版係唔係殘癈,但係本體再版時Set 1係冇同時再版,所以唔捆初版GGG賣可以捆乜黎賣 :ice:
回復 15# sck01

無花無損又玩得開心,樓主就唔好諗咁多喇,恭喜樓主買得心頭好:77: 門

反而影多啲靚想畀大家睇下仲好 :43: