Toysdaily 玩具日報

查看: 15172|回復: 22

[吹水專區] 核戰機原來係中共国發明

國家機密!
一早就笑到我痴線。CCAV一個軍事節目,展示的中國最新的殲31戰機資料的實物圖和設計圖,被眼利的觀眾發現,該圖是『日本漫画机动战士高达1代的核心战机『地球連邦軍 多目的軽戦闘機 FF-X7』』【圖片與資料轉自新浪微博】
高達都未出場就笑 ?
收埋左好多未 SHOW 出黎之嘛 !
可能人家連v作戰那"三兄弟"都做好lu:66::66:
可能早已在木星研發好太陽爐~
人地舊年都開始左 "焦 計畫" 啦! 第一旦都公開左隻四川天香膠達啦! 咁都要有返架核戰機至似樣嗎! 就黎會公開埋 "焦 戰機" 潻呀!:43:
:@ ............強國新聞...............
:(唔好話比我聽日本上次地震核電廠事故會出現哥斯拉!
然後強國跟著就係內陸地區帝王陵墓入面考古時發現三頭龍!
之後再講偉大既強國遠古神話時代養蠶時已經有摩斯拉~~
但真正強國最終生物兵器係孫悟空!
阿宝, 阿宝, 你在哪儿啊~~?
中國既然都有地上最強嘅中華大加濃先行者,
咁距離擁有高達嘅日子都不遠矣~
張圖惡搞黎架,殲31出左啦唔係咁樣架,大陸專家話會出殲35。
聽聞唔再用殲31核戰機做藍本,會用返VF1S做藍圖
仲有中國首隻要塞都聽聞已經整好,隻要塞改左名叫超時空,型號係Macross
最新中國空軍武警都會帶有一條腰帶,最新一個型號,上面有四個制,當有需要就會聽到
three, two, one.......所以中國空軍以後都唔會叫武警,叫科警:34:
李阿寶....一睇個名就知係中國人...la:67:
所以大家唔好再話祖國D高達係假嘢喇
:67:
李阿寶....一睇個名就知係中國人...la
老文 發表於 6-11-2012 09:11 AM

唔怪得細細個聽林友德個名就好有親切感~~
回復 13# cliffordchan107

馬沙..就係"英國人"....仲係有開時裝店的:43:
回復  cliffordchan107

馬沙..就係"英國人"....仲係有開時裝店的
老文 發表於 6-11-2012 03:43 PM

咁...'渣股',....應該係炒股票, 或者係咸濕佬來的~~