Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ray文

[玩具攝影] 高貴華麗的Wing Gundam Zero (Pearl Coating Ver.)!!!!!

岩岩開咗黎玩
感覺好細件,同metal build 感覺好唔同
不過個樣幾靚仔
佢算係我第一隻robot魂
cybster 發表於 3-11-2012 11:43 PM

冇法啦, 比例唔同, 價錢又唔同.....總之級數都唔同啦.....不過, 隻野幾靚仔~:love:
太美了~ 不過手掌是白的有點像轎車司機 哈
hi600gg 發表於 4-11-2012 12:26 AM

咁咪仲型仔.........:x
頭像被屏蔽
回復 26# ray文

WZC 同 00 Raiser我幾乎全制霸, 上至PG MB,下至R魂 HG。  不過00 raiser trans am 差MB同 MG版。  果只MB trans am真系怨念物(另外一隻系EX卡隆:55:) 當初剛入MB七劍+ 0 raiser荷包大傷, 所以香港dealer問我對只trans am版有無興趣我話無。 E家抵死啦。。。
冇錯呀, 真係好正呢, 冇入錯呀....宜家HK魂SHOP仲要有得訂~ GOOD!!
ray文 發表於 2-11-2012 10:57 PM

幾錢呀 真係好吸引  但無信用卡 點訂T_T
passed Bandai's product

only remain the left hands :50:
回復  ray文

WZC 同 00 Raiser我幾乎全制霸, 上至PG MB,下至R魂 HG。  不過00 raiser trans am  ...
nycwingo 發表於 4-11-2012 05:49 AM

我都好想睇吓你啲珍藏呀....一定好正呢~ :shiny:
我都買完MB TRANS-AM先高追返七劍嘅......宜家兩隻都升仙喇.....:69:

你快啲入埋TRANS-AM啦, 好正架.........:75: :DD

幾錢呀 真係好吸引  但無信用卡 點訂T_T
yoffy0112 發表於 4-11-2012 10:18 AM

HK魂SHOP有得訂, 連運費5魚到啦......冇信用卡可選貨到先付款架....加多$15~:)
passed Bandai's product

only remain the left hands
ygat2005 發表於 4-11-2012 11:48 AM

:QWHY AR.........:?
好型嘅display style呢~
本人有普通版R魂就已經夠了........今次魂展的限定商品,我看得上眼的只有MS少女 WING GUNDAM CODE淡雪 而已......
本人有普通版R魂就已經夠了........今次魂展的限定商品,我看得上眼的只有MS少女 WING GUNDAM CODE淡雪 而已 ...
vitamilk 發表於 7-11-2012 09:42 AM

不過呢隻限定上色比普通版正呢......有返freedom嘅原味呀~:love:
淡雪其實都真係好正, 不過已經唔咁入呢條line喇.....:30:
Ray兄既收藏真係包羅萬有:71:
好似條條line都有玩咁,勁:$~~~~~~~~
Ray兄既收藏真係包羅萬有
好似條條line都有玩咁,勁~~~~~~~~
timothy276217 發表於 7-11-2012 10:46 AM

見笑喇Timothy兄, 都係咁啱啫.......相比其他ching小弟嘅收藏只係好皮毛呢~:DD