Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 超合金魂出太空保衛者,齊齊討論一下 (3月1日 #341 UPDATED)

童年至愛,曾有舊版合金,必買:$
x 1000 :34::34::34:
終於等到有消息喇, 雖然唔係出G7, 不過都會買.
唔知自己由幾時開始, 一邊後追之前錯過左無買到既合金魂, 同時一邊又留意住合金魂既新產品公佈消息, 之後一邊買 (有時高追, 有時又買到跳樓貨), 到後期已經逢出必訂, 一邊又期待新產品既公佈, 由電腦內構圖, 到白模, 再到有顏色既模, 再到盒既 boxart 睇埋, 到最後成品出左入手把玩, 入櫃, 上toysdaily 睇其他ching 報告, 已經成為生活習慣既一部份, 所以由GX-62 之後一直都未有消息公佈, 都有少少失落感, 期待遲D會有再多D消息公佈.:$
終於等到有消息喇, 雖然唔係出G7, 不過都會買.
唔知自己由幾時開始, 一邊後追之前錯過左無買到既合金魂, 同 ...
Mo.P 發表於 27-10-2012 01:30 PM

師兄,真係身同感受:78:
Haran74 發表於 26-10-2012 04:03 PM

佢右邊腳件紅色野好似LUCK左落黎
好嘢, 終於有喇!!!!!!!!!!:handshake:
佢右邊腳件紅色野好似LUCK左落黎
stevenkwok 發表於 27-10-2012 02:37 PM

係除出黎做長矛用!! :oh:
其實超合金魂還原動畫設訂好高,只是仍有很多沒有出,如歸零機械人及四隻飛機、太保郎、鐵羅剎、科學忍者隊三代飛機、太空小五義的飛機等
太空保衛者係人生第一隻超合金,可惜最後冇咗,當年Y記幫我完夢,但笨大版都必入,講開又講,Y記嗰隻其實外型同可玩都唔差,係笨呢隻太正啫。
太空保衛者係人生第一隻超合金,可惜最後冇咗,當年Y記幫我完夢,但笨大版都必入,講開又講,Y記&#22 ...
coldstone 發表於 27-10-2012 05:58 PM

但合金成份應該無Y記弓多
太空保衛者係人生第一隻超合金,可惜最後冇咗,當年Y記幫我完夢,但笨大版都必入,講開又講,Y記&#22 ...
coldstone 發表於 27-10-2012 05:58 PM

童年時見鄰居有隻,我當時見到,真係流晒口水!跟住叫呀媽買俾我,呀媽更係唔理我,到最後得個恨字。到出來做野,見到幾年前出咗隻太空保衛者,但設定並唔係細個響電視見到果隻樣,頭又細,身又太大,到最後都無買。原本諗住等SR出,而家bandai出,更加期待:handshake:
太空保衛者好丫, 變型簡單, 無乜花巧野, 希望唔好咁貴
但合金成份應該無Y記弓多
chal 發表於 27-10-2012 06:21 PM

Y記果隻成隻細路仔積木禁!好彩一早高價沽出!而家可以安心等合金魂!
童年至愛,曾有舊版合金,必買
long 發表於 27-10-2012 11:10 AM

same as you, must buy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
其實超合金魂還原動畫設訂好高,只是仍有很多沒有出,如歸零機械人及四隻飛機、太保郎、鐵羅剎、科學忍者隊 ...
mssntk026 發表於 27-10-2012 04:21 PM

c兄 你講果d全部都係神物之中的神物,一出必買,
不過真係難為你講得出"歸零機械人",
我古除左我同你之外, 我真係古吾到有乜人會買囉.