Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 6月 魂 Shop 限定 Robot魂 Ka signature ΞGUNDAM(新官圖P17)

唔知係唔係講米青口口口,我今日下午4點幾取貨時見有現貨!!
ckc52322 發表於 26-6-2013 09:48 PM

真係蒸品?
成個ssp幾間玩具鋪,我真聯想唔到邊間個花名叫g記…{:1_222:}
真係蒸品?
成個ssp幾間玩具鋪,我真聯想唔到邊間個花名叫g記…
花少爺 發表於 27-6-2013 02:02 AM

SSP (福人1樓) G點
http://schizophonic9.com/re3/robot_xi.html

做下手功, 即時靚仔哂
做下手功, 即時靚仔哂
fungfelix 發表於 27-6-2013 10:55 AM

我個人有咁好嘅技術, 我玩MG, PG 了, 呢隻最初消息時我都鎖定要入, 點知後期資料好似大倒退咁, 由成品變回初模, 真心感到失望.
SSP (福人1樓) G點
bryankai 發表於 27-6-2013 10:09 AM

新開架?g點…連個名都衰過人{:1_224:}
新開架?g點…連個名都衰過人
花少爺 發表於 27-6-2013 12:01 PM

佢之前開喺葵方講場, 後搬左SSP, 講快佢未必最快,日水多數正日後2天內左右, 行貨就一定正日, 好少會早到,不過佢肯定比到貨先會收訂, 價錢收訂後只會改平未試過收貴, 但訂價自己對比過MK孤仔大部份點都平過佢3-5%左右, 所以我都兩邊訂多.
貼都無所謂...上次MG NU玩左.
不過至少你話我知貼邊丫...就咁比張水貼就算...
好認同, 完成品就係完成品, 又要自己貼野, 我自己砌模型好過啦.

再者自己貼又要搽下D防花, 又要靚D上黑線, 唔好玩啦!!

我個人有咁好嘅技術, 我玩MG, PG 了, 呢隻最初消息時我都鎖定要入, 點知後期資料好似大倒退 ...
bryankai 發表於 27-6-2013 11:53 AM
佢之前開喺葵方講場, 後搬左SSP, 講快佢未必最快,日水多數正日後2天內左右, 行貨就一定正日, 好少 ...
bryankai 發表於 27-6-2013 12:47 PM

感謝報料,我買到了,不過已經起左價,原本佢想收一牛五草,之後我話昨晚有人報料話佢賣一牛一草,之後嗲多兩句,佢就計我一牛二草了{:1_222:}
我認得個阿姐係葵涌廣場開過檔~
感謝報料,我買到了,不過已經起左價,原本佢想收一牛五草,之後我話昨晚有人報料話佢賣一牛一草,之後嗲 ...
花少爺 發表於 27-6-2013 04:40 PM

恭喜, 恭喜!! 買到心頭好!
回復 368# bryankai

正確位置係邊度,細舖要支持下的
恭喜, 恭喜!! 買到心頭好!
bryankai 發表於 27-6-2013 04:57 PM

請問係邊度??????
回復  bryankai

正確位置係邊度,細舖要支持下的
lightsaberchan 發表於 27-6-2013 05:34 PM

上面 367# 已經有講, 再講就比人話買廣告, 福人傷長 1樓, 喺黃金傷長對面
有冇C兄在精粉取貨或買到現貨,是否兩膠紙?
有冇C兄在精粉取貨或買到現貨,是否兩膠紙?
ToyPlayMe 發表於 28-6-2013 02:41 AM

日版魂shop出品例牌雙膠紙封口,我見日網個邊的report,影到佢地個盒都係雙膠紙,所以我都睇化左~:67:
利申:我係處女膠紙愛好者,有時見到成批貨都係雙膠紙都真係幾無奈{:1_198:}