Toysdaily 玩具日報

查看: 41160|回復: 91

[玩具報告] 又到打怪季節~ Monster Hunter 紅火龍裝配太刀 ( p.2 師兄美圖)

https://picasaweb.google.com/116062333096315890045/Monhunt?authuser=0&feat=directlink (以防PICASA 看不到)

PSP玩Monster Hunter 1&2,午市/吞泡時四個男人圍在一起連線,麥記一班後生仔坐埋組隊真是當年的社會奇境。 我太弱雞,次次都要跟人尾,這MON HUNT中了我的下懷呢~ :43:

來張一圖流,免得師兄們嫌悶... :36:

都是紅火型、靚、帥,入了紅火算了~ 宇宙船做善事2魚7草~ :75:

每週一POSE,有排影呢~

上色、配件,連這高性價比,我感動得無話可說,比12"玩/12"大廠玩慣,現在終有玩玩具的感覺~:35: 另外很喜歡山口個橙色盒仔,放便放配件,超窩心的設計! :78: 惟一遺憾/要彈是沒送太刀,要我後追呢... :(

忍不著後追了太刀~ 誰叫我打MON HUNT時常用太刀呢... :ice:  多謝1魚支持其他師兄,善心無限... :75:

配件一覽~

雙刀:73:

靚盾:52:

裸站無武裝照~:44: 都好很有型了!!! :love:

武士FEEL~ :p :shiny:

OMG~ "我可以攞你簽名嗎???"

睇你全相~~~~ :46:

一刀流~

換刀~ :! 斬你全家~~~ :*

片手~

懶的關係,沒用腳坐,幸裙腳有承託力都能攞POSE~ :D 謝欣賞~
而家已經好難在市面搵到武器盒蛋了:79:
回復 2# W900

YAHOO BIDDDDDDDDDDDDDD
Support. Good sharing. :handshake:
回復 4# sos2sos

super thx , i know nothing about photoshop, just like taking photos. who can teach me hoe to  combine a background photo with mon hunt?
great looking figure. :71:
而家已經好難在市面搵到武器盒蛋了
W900 發表於 15-10-2012 10:38 PM

我有曬頭6個vol.既武器@@,玩起上黎有多d玩法
回復 7# oOMankindOo

期待靚相~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:)
D武器真係好難搵...
:ice:回復 9# wcsdom

Me too, it's hard to find and hard to bid...
回復  W900

darknight 發表於 15-10-2012 11:00 PM

師兄, 我上星期在北角 奇趣入了3盒, 只可抽沒開盒的, 眼見 vol. 4 好像還有9盒.
回復  W900

darknight 發表於 15-10-2012 11:00 PM

師兄, 我上星期在北角 奇趣入了3盒, 只可抽沒開盒的, 眼見 vol. 4 好像還有9盒.
希望可以看到其他作品,裝上其他武器的相片~~!!謝謝分享
回復 13# redredred5

都係一個字.... 懶.... 其實都好想學之前有師兄用埋腳架擺好多超型POSE.....   但時間有限, 要玩的玩具又多, 手又得兩隻.....  我會努力... :love:
taifat1975 發表於 17-10-2012 05:33 PM

我係 紅磡奇趣 都見到有好多,都係抽的