Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.116~~~精神異常的英雄~~~Tiger

Some 大得閒番 又有正野睇=)
暫時仲未落坑 好後悔冇早D留意龍騎同夜騎
D 契約獸又限定 睇左當買左=v=
繼 ...
vasaga 發表於 5-10-2012 07:16 PM
呢個禮拜又忙番啲啦~~~~~不過我好想搵件嘢出黎影相~~~~:63:
那個雙手大爪真是魄力十足~~感謝樓主詳細的報導!!
jimyang54 發表於 5-10-2012 08:16 PM
THX jimyyang54 兄支持~~~~~白虎對爪由頭到尾都係咁型~~~~~:73:
爪爪很帥,但我還是等生存...
御姐喵 發表於 5-10-2012 09:56 PM
十一月就有架啦~~~~~不過唔知入唔入到手呢~~~~而家連大貨都要訂~~~~~:(
終於等到Some大'包交',當然要支持喇
Tiger做形真係靚,小弟都覺得係咁多隻中最形嘅
samyeun 發表於 6-10-2012 01:55 AM
謝 samyeun 兄支持~~~~~:)
攪到我都想........
yundai555555 發表於 6-10-2012 02:22 AM
想點~~~~~~~~~~:?
Somebody_Ex兄既POST一定要支持見我簽名就知係支持者
ARSO9999 發表於 6-10-2012 02:23 AM
好厲害~~~~~~你個簽名排列同我一樣~~~~~~:handshake:
又一篇好評~每次看SOME大的評論都覺得非常詳細~
白虎我還未買呢~尚等好價中>
天龍之神人 發表於 6-10-2012 03:02 AM
好似回番少少啦~~~~係時候入手啦呱~~~~~~:)

係度再多謝各支持的朋友~~~~~~有時間會勤力番啲架啦~~~~:77:
想點~~~~~~~~~~
好厲害~~~~~~你個簽名排列同我一樣~~~~~~
Somebody_Ex 發表於 7-10-2012 07:29 PM

點及得你,  我依個廉價版簽名:36:
純粹支持, 每次睇 Some 大嘅 post 就好似上咗一堂拉打翮史及玩具講學一樣, 真係獲益良多。
頭像被屏蔽
Support some大,隻Tiger出得出奇地好,而且價錢又合理~
斧頭好似短o左o的:(:(:(
點及得你,  我依個廉價版簽名
ARSO9999 發表於 8-10-2012 12:22 AM
總之我鍾意你個簽名就是了~~~~:DD
純粹支持, 每次睇 Some 大嘅 post 就好似上咗一堂拉打翮史及玩具講學一樣, 真係獲益良多。
Englishman 發表於 8-10-2012 09:46 PM
就係因為想打多啲嘢~~~就有推動力去查資料~~~令大家都可以投入啲~~~:)
Support some大,隻Tiger出得出奇地好,而且價錢又合理~
EricBanana 發表於 9-10-2012 12:37 AM
估唔到白虎會無咩升價~~~確係難得~~~不過再遲就唔得啦~~~會愈來愈貴架啦~~~:DD
斧頭好似短o左o的
cchong420 發表於 9-10-2012 12:45 AM
好似係爭少少~~~~不過對虎爪好 OK~~~~~:DD
對虎爪真係好正        :$
琛哥, long time no see~
對虎爪真係好正
dragonman 發表於 9-10-2012 08:52 AM
真是很正~~~~THX dragonman 兄支持~~~~:)
琛哥, long time no see~
一舊仔 發表於 9-10-2012 09:03 PM
一舊兄久違了~~~~~~~:handshake:
真是很正~~~~THX dragonman 兄支持~~~~
一舊兄久違了~~~~~~~
Somebody_Ex 發表於 9-10-2012 11:16 PM

琛哥,4仔你係咪全部都有入呢?
琛哥,4仔你係咪全部都有入呢?
一舊仔 發表於 10-10-2012 08:14 PM
除咗宇宙服之外~~~SHF 四仔系列應該全齊~~~~~:DD