Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 1月 SR超合金 天元突破 紅蓮螺巖 & 漢之鑽頭 Set(官圖P8,新圖P11)

我買左之後反而係咁扭...
其實佢好實淨的...
kyo353 發表於 25-9-2012 07:43 PM

師兄,你呢張相真係好型!!!
忍唔住 copy 過o黎俾大家睇~~~~:71:

估計隻翼,巨鑽同綠色鑽頭特效全部分開出
feelphil 發表於 25/9/2012 20:22

100% on line limited

Metallic red version and effect parts must be tamashii nation limited items in 2013!.
100% on line limited

Metallic red version and effect parts must be tamashii nation limited  ...
genesicgaogaiga 發表於 25-9-2012 08:36 PM

"Metallic red version "   <------:no:
真的是才剛拿到 千值練
SR超合金又來:(
相比之下,SR超合金似乎忠於原作比較多~
:42:千練個只入&#21655;無幾耐又黎,天元迷既我甘心比錢,不過kotobukiya個款都係等現貨。。。

:80:bandai 你好&#22050;,知道呢排對手紛紛出招,你就黎呢套∼∼∼
呢套野真係好正∼千值練真係冇得輸∼但呢隻照入∼
有左千值練呢隻應該pass....
moodyblues 發表於 25-9-2012 06:18 PM

都真係有d差距......................
SR 出得配件加埋加埋都成千, 要千值練算了~
回復 38# 影山

勇者王活生生例子...  先觀察情況:78:
頭像被屏蔽
怪唔得山口要拿拿林再版之前那隻!原來笨大出SR合金! :45:
不是金屬紅,看來不會有爆油問題
但好似普通左少少
已有千值練,山口同VER. KA 果隻
E 隻真係無咩買的衝勁:80:
有左千值練呢隻應該pass....
moodyblues 發表於 25-9-2012 06:18 PM

8XX全膠 VS 3XX 有合金喎~
不過笨大的話, 多數都會出魂SHOP PARTS~~ 分分鐘真係夠膽死, 係魂SHOP出GIGA DRILL BREAK SET~~~
:!
頭像被屏蔽
天元:handshake:
必入:*:*