Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 大隻佬MS: Sazabi 比比Baby

Sazabi本身就出得不過不失啦。唔係話好差﹐但係又無咩驚喜值得讚好既地方。

R魂黎講﹐可動還覺得有點不足。特別係下身﹐非常失望。腰部關節仲好鬆下﹐唔知其他大大有無你個問題﹖造型黎講﹐我唔會同HCM Pro比﹐因為完全係兩樣野﹐好似compare S.I.C. SHF咁。不過講到動方面﹐實在敗於多年前既HCM Pro沙比仔。

隻紅色都還可以﹐大部份位置都上了消光。但係detail位就有d偷工減料既感覺。裙甲detail位最少都上返黑線。無像Nu跟上effect part 又係抵鬧﹗

特別一提﹐盾牌塊甲超難拉開﹗﹗

想信多數都係入了Nu的朋友才買呢隻比比黎組成一pair.'

PS. 個盒真係好大﹐成個鞋盒咁

隻Sazabi本身就出得不過不失啦。......腰部關節仲好鬆下﹐
insomniac 發表於 24-9-2012 06:25 PM

我也有同感。蔗隻野不差,但最大死症是腰部關節極鬆。:42:
堂堂大角色條腰無力真係陰公豬.....:66:
條腰太鬆啦, 空位太多
有愛無計入了!!!
紅色有角太吸引
大件就ok了=]
買左只覺得好普通!!!完全沒有nu gundam的驚喜感覺
不過最嬲真係無打開既浮游炮!!!想賺錢都不是咁賺的!!
nice photos.  nice poses.  support.
我覺得最離普系個比例,有乜理由大nu gundam 甘多,宜家放響一齊好似吾同系列甘,明明隻nu 都系早出少少。
Thanks for supporting all :)
有冇同HCM果隻一齊比較?
有冇同HCM果隻一齊比較?
iamonqq 發表於 26-9-2012 23:35

Here you go

回復 9# insomniac

謝謝師兄!

嘩原來兩個唔同size