Toysdaily 玩具日報

查看: 10602|回復: 37

[活動展覽] 好野! 我上星期日見到YULLI同HOWARD

好野! 我上星期日見到YULLI同HOWARD 向STGCC 2012!當然還有KOJUN, CHA同靚女KIM

揸咗四個小時車, 終於從KL到SINGAPORE! 好疲倦啊

原來候活嘅穿著品味同我都嘅一樣!!! HOWARD真人好謙卑同友善!低佢咁成功!

HOT TOYS STGCC同香港嘅差別唔大! 香港嘅好D! 有TDKR嘅diorama

現張定購1�4TDK BATMAN有EXCLUSIVE MASK!

1�4 T800 ENDO超級正!入硬

呢架無愛

好彩都無愛

確實好大同震撼,但係比我想像中細DD

成個AVENGERS DIORAMA 香港搬過來!!! @@

中中哋! 樣比官圖正!但係件衫嘅料。。。

唔差! 應該會入

所有HOT TOYS熨斗人嘅型號

呢個都幾大膠feel

正但係無驚喜

HOT TOYS嘅展覽

超級OTAKU準備出擊攞簽名!!!排隊都成個小時

YULLI好靚女啊!!!

終於見到真人

HOT TOYS四大名雕

終於等到呢個MOMENT!可以同YULLI講hello, shake hand同攞簽名, 佢真人好可愛同友善

僥倖有機會同HOWARD閒談幾句關於大馬嘅市場問題。

同有機會show呢張相同HOWARD講我十分仰慕佢, 我嘅仔都因為佢叫HOWARD!
HOWARD驚訝一句: 唔係話!!!???

當天最有滿足感嘅戰利品

開心分享完畢!
多謝收睇
好似搞得比香港親民一點, 也可近距離看到展品, 太好了。
點解香港唔攪簽名會呀? 唔通D炒家唔鍾意?
個仔都叫埋howard......師兄真係好愛figure喎......
有簽名...又炒高成千.... :77:
ht 比較注重國外 市場~
p仔:D:D:D~~~~~~~~
頭像被屏蔽
點解香港冇D咁既活動????
可能又怕D炒家羅D簽名品黎炒...............:p
頭像被屏蔽
回復 8# hime09

They should expect this...The selling price also not same as ACGC in Hong Kong....
签名会,几好喔~~~~~
(攞到簽名又話炒高幾千)根性不改!:26:
如果俾我見到howard, 我唸我會半讚半彈, 等佢努力再,做得更好
點解香港唔攪簽名會呀? 唔通D炒家唔鍾意?
有性格 發表於 4-9-2012 02:04 PM

可能Hk 賣ht 係最平,亦冇需要再大力推廣!