Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: KEYMANGER

[活動展覽] 1/60 高達摺紙模水準拍注手辦 @Character and Habby C32012

話時話,紙邊有可能摺到卡碧尼肩的彎位呢?
我有 EX-S 個紙檔添....不過唔識玩 放棄左
蒼月遊馬 發表於 29-8-2012 06:19 PM

好耐之前係公司冇野做個時砌...不過仲未砌完 :66:

哇,還有7呎的……printer的墨水都唔平:50:
話時話,紙邊有可能摺到卡碧尼肩的彎位呢?
jason_1978 發表於 31-8-2012 03:42 PM

係可以既
話說我都有好多呢d紙模檔,有SD,有1/100
甚至GP03D
超時空要塞
五星
同埋........."百獸王"!!!!!!
好耐之前係公司冇野做個時砌...不過仲未砌完
cool4u_hk 發表於 31-8-2012 04:00 PM

我砌起左個頭 同個身 跟住放棄,,,,,,,,
天呀, 窮人恩物, 有彩色PRINTER就掂∼ :71:
你咪話 自己PRINT 炭粉/色盒都唔只用你一SET = MG價錢
而且要自己CUT 時間比你整一隻手辦更長
自己CUT紙樣超級費神
估唔到TD終於見到紙模:79:∼ 小弟都砌緊隻無七尺都六尺幾高嘅獨角獸,真係紙同墨夾埋可以買三隻MG :70:
神作~~~~~~~~~~~
整到咁大 係香港如果冇抽濕一到回南天好易塌