Toysdaily 玩具日報

查看: 16043|回復: 19

[個人收藏] 我的第一號匿勾~臭B省

其實都係留個記綠咁啫.........:(

我的第一號匿勾~臭B省~~~

size : 300 X 600 mm
base material : 吉豬島 MPF 塊...再圍木條上面用 foam broad及發泡膠

屋仔係cheapcheap tomytec屋....電車係膠殼另配電底.....正一cheapcheap省:unhappy:

加理d車仔.....車站....都免強叫做省既:x

匿勾吸引我之處係一個小小空間...可以有好多故事發生......

dododo......列車即將到站...未all C唔該爽争d........

baby....影張到此一遊相先啦.....:handshake:

喂....八折的士呀.....車站上山......咩呀...無的.....LLM啦:*

大佬.....咩民宿要起係山頂咁激呀......行到腳跛:70:

喂~~您地知唔知呀....常威尋晚又飲大咗...吱吱浸...吱吱浸...:76:

慘得過佢工人多....淨係妹仔都夠坐滿大球場:45:

嘩...啋!!!日頭唔好講人....條常威瞓醒嘞:50:
鏡頭一轉....落山入省:43:

老媽...我唔要剪東菇頭....我想揾彌敦道9號剪:help:

今日菜靚.....最正係土豆.....食咗唔老士:$

一班學生仔.....由於依家d學生...得個殼番學....所以唔識講:42:

加兩條電線桿......完成:64:

漏了望的相片

總相信....八十歲後......仍然能分亨好戲:$

電車到站後....如要搭巴士....唔好all new...唔好食煙....唔好買野....直奔巴士站.......因為每日得一班巴士:he:

唔係就送車尾:help:

** *  完  ***
:43: 支持, 支持
支持, 支持
Herpa500 發表於 24-8-2012 03:21 PM

:$多謝捧場
真係好正 ar :handshake:

尤其係d 對白真係正到冇朋友 :$
5豬要移民入籍臭B省:45:大約要幾多銀兩呢...:he:
我想住既地方:$                v
好得意的情景,版主好嘢!:71:
巧正!:$

尤其是惡霸常威出場,分鏡做得好好!:handshake:
十卜, 場景好正呀! :handshake:
好正x2...:handshake:
真到想匿入去:$

真到想匿入去

catcat 發表於 31-8-2012 10:17 AM

:65:無玩具鋪喎.....悶死您
:he:有機會~~我一定帶埋D飛機坦克去你個省行個圈~~~

睇到哩到, 我有衝動放隻N-scale大波蓮出哩問個惡霸收番條街數。