Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 12月 SIC OOO Tajadoru Combo (官圖P5)

買返黎只會用鷹爪 !!! 好正呀 !!!!!!!!!!
小弟未入過SIC, 但今次真係被毒到了
請問呢隻如果唔係限定洗唔洗訂?
同埋如果訂係去邊道訂?@@
因為唔知係咪我平時冇留意SIC我都唔見邊道有現貨賣(本身只草SHF同UA)

amazon有得訂啦
http://www.amazon.co.jp/%E3%83%90%E3%83%B3%E3%83%80%E3%82%A4-73644-S-I-C-%E4%BB%AE%E9%9D%A2%E3%83%A9%E3%82%A4%E3%83%80%E3%83%BC%E3%82%AA%E3%83%BC%E3%82%BA-%E3%82%BF%E3%82%B8%E3%83%A3%E3%83%89%E3%83%AB%E3%82%B3%E3%83%B3%E3%83%9C/dp/B00955MRZW%3FSubscriptionId%3D0SYZ0N9PSQCZ72DQS982%26tag%3Dladyevenet-22%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB00955MRZW
我見蒸粉開訂4.5如, 個價O唔OK?? (我覺得好似太平...會5會係得個BODY冇其他配件???
入前因為見CCJJ平而入了第一盒SIC,
今次正式入坑喇...

真的会加埋那个地台吗??:67:
如果唔連地台, 4.5魚單體一隻好貴囉......:cool:
頭像被屏蔽
100% no display stand
回復 2# kit0829

抵玩呀!!!五魚都唔駛:43:
是連地台的沒錯
不過不是這個而已XDDDDDDD
說好的動物罐呢:help:...
不過都係好想入...好想入
期待ankh SIC化

回復 128# 鴨仔
必殺用翼&腳拉高個價吧?

回復 132# borissss

冇地台啊!

官網資料:
■セット内容
・本体
・交換用手首
・交換用羽パーツ
・交換用足パーツ