Toysdaily 玩具日報

查看: 36533|回復: 91

[新品消息] 1/60 完全変形VF-4G ライトニングIII

1/60 完全変形VF-4G ライトニングIII
2012年12月 出荷予定
予価  26,985 円(税込)  

http://www.yamato-toys.com/items/detail.php?gid=2123
比之前公佈平左, 唔錯唔錯
不過ONLINE SHOP, 又要貴D了
26,985 円 :time:
:30: :42:都估到...
26,985 円 ~~~ 很貴 , 7,8算都貴  , 又吾係骷髏小隊版 ~ pass ~~~~!!!
26,985 円 ~~~ 很貴 , 7,8算都貴  , 又吾係骷髏小隊版 ~ pass ~~~~!!!
dc911hk 發表於 17-8-2012 12:57 PM

online shop 限定, 應該要10算多
26985¥ 我一入來睇哥時以為自己發緊夢
我對佢有愛,必入...(個價位真係痛機!)
have interest:$
小生未及其他大大對菜的深厚學問, 這機很美, 請問是何出處呢?:64::64:
嘩!! 而家D玩具,冇幾千蚊,都買唔到呢~~!!! :67:
大腿模具分隔線會不會太明顯阿
初見,MACROSS flash black 2012 美沙當上SDF-2 Megaroad 艦長,一條輝就係用VF-4護航,原案無變形系統,後來pc-engie game 永遠之LOVE SONG 先有vf-4變形設定。
26985呢個價定得好
買個班一定係真正MACROSS FANS, 唔係FANS貪平買又多多要求個班唔洗諗唔洗煩
YAMATO真係GOOD JOB!