Toysdaily 玩具日報

查看: 7837|回復: 18

[詢問] 《KARAS》鴉 figure一問~~~

請問有冇人知邊到有得買karas ge figure??:handshake:
唔係一定話要下面個隻,,只要相關都可以~:64::64:

鴉冇乜出過咩產品, 呢隻已經算係極品, 不過依家已經係天價囉~~~
the only alternative is Hottoys version with reasonable price!
天.天..天價品,記得xoxokin 大大 有呢隻2個ver
不過當時已價值不菲 ( 好像是前年的事)
天價:time::time:
:42:
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-132907-1-1.html
呢隻1/6,都有14吋高,不過可動普通,有師兄話佢個樣怪,有興趣可搵下。
我都好鍾意KARAS:D

岩岩上呀苦睇 有隻唔知係咪DVD SET送既KARAS

色調同MAX果隻差太遠......成身都黑媽媽 冇乜層次

更正 : 有台灣玩家對呢隻既開箱文, 睇黎質素不錯, 可以入手

1. h t t p:/ /t w.m y b l o g . y a h o o . c o m / O t a k u -Orz/articl e?mid=3821&prev=67 6&next=3790
複製代碼
奉上MAX FACTORY版KARAS開箱文, 請笑納:^

ht tp://taste.image.coocan.jp/hobby090811.htm

色調同MAX果隻差太遠......成身都黑媽媽 冇乜層次.
iptinyau2341 發表於 13-8-2012 12:07 AM

入SOG啦,一定不會後悔 :78:
入SOG啦,一定不會後悔
fktuen 發表於 13-8-2012 02:10 AM

sor~
我仲係一個figure新手
SOG係咩??
SOG即係你PO果張圖果隻...

色調同MAX果隻差太遠......成身都黑媽媽 冇乜層次

...
iptinyau2341 發表於 13-8-2012 12:07 AM

呢隻唔可動, 造型還可以, 不過得嗰10幾cm高, 冇氣勢囉! 小弟當年喺灣仔數字玩具場一間影碟舖買, 唔駛連DVD, 盛惠六草!
天價
hugoooo~ 發表於 12-8-2012 09:15 PM

豐儉由人啦, 當年八魚多, 依家一個開多D啦!
sor~
我仲係一個figure新手
SOG係咩??
hugoooo~ 發表於 13-8-2012 04:18 PM

S.O.G.Max 即係你post果張圖。
現在後追雖然貴了一個開,但造型、雕功、上色、可動、配件數(非限定Ver.)、可玩性等也是上上級!:78: