Toysdaily 玩具日報

查看: 6875|回復: 25

[玩具攝影] [西蒙, 不要相信你自己, 相信信任你的大哥...]千值天元劣影一圖流

這天元突破真的很不錯~昨天入手還令我即時看番頭三集天元, 這玩具暫時報告不寫了......, 要不是受天元的熱血影響, 可能相也不太想影, 此玩具卻是給了我一點久違的開心感, 千值練的一貫作風, 外型討好、關節好, 讓人覺得細緻, 只是我認為佢一定唔係FOR粗玩, 此玩具有幾個位要小心點玩, 兩邊裙甲是可動及轉, 但轉時要小心就力, 玩具上也有很多尖位, 例如背翼後的尖位, 落地的話便會說再見....., 比例就拿了YF 29來作個比較, 亦是我認為一件傑出玩具, 有空真係再會同佢地影相~~去相:43:(話說我開YF 29時, 真的有回兒時開玩具的想法, 如果我能坐上去駕駛就好, YF 29超正, 我開VF 25F同EX171卻沒有此感覺)

Very good!!Thank you~~

Support ZIN大 好相!
好有氣勢既pose!

P.S.標題真係勾起返睇天元既回憶,真係好熱血
       奈何可惡既劇情,卡米那大哥要用最後一口氣戰死...
不要相信你自己!不要相信我!要相信正在相信我的你!

大哥真係正...
Zin~~~~~~~~ I miss u~~~~~~~~ Where have you been??? :79:

p.s. Henry own you something and u can have a talk to him... :^
別來無恙嘛? Zin兄都很久沒出post了,這個千值天元令你出山了!
nice photo!!!!!!!!!!! :71:
2 隻都係好野黎wow ching~~
vf-29 係超合金?
頭像被屏蔽
very good and i like the yf29 more
Great..................:71:
I like YF29 too:77:
兩隻神物,兄台是有米之人。
Zin大又在放毒相呢.......十卜~:love:
Zin~~~~~~~~ I miss u~~~~~~~~ Where have you been???

p.s. Henry own you something and u can h ...
Douglas.M.Saint 發表於 6-8-2012 10:54 AM

I miss u too! tak哥~ 今年我同小zin首日去動漫~遇不到你~像是有點點缺失~我近乎成為潛水td會員, 工作太忙碌了.......忙到嘔電...忙到無剩餘嘅力氣投入嗜好.......除了工作, 工餘成個人懶哂....呆咗, 不過我本人真係小出手....., e+多是出手給小zin, rider腰帶及武器, 佢開心我就開心:71:
哈~算吧啦~喺我心目中~Henry係一個不受拘束嘅玩具製作人, 好多時佢中意同我地溝通或想對我地好嘅時候就以你意想不到嘅形式自動波對你好, 'so'比你, 但吹佢唔到~~~勉強沒幸福~~~~kakkakakakakakak, 好! 找天去看看他, 看他有沒有驚喜比我.
回復 3# F.S.飛煞

無有錯~ 卡米那之死, 帶比天元迷深刻熱血回憶~~~:71: