Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 小品分享精選 vol.30~~~Ultra Act~~~Ultraman (Version 2)

十卜SOME大正帖, 超人六兄弟在下放棄了........:oh:
Some大報告•••••••••support:71:
頭像被屏蔽
新版吉田外覲真係好好多  頭部改良得勁好 身材又正:52:
新版身型好睇好多:71:
不過個人較鐘意舊版頭雕:58:
諗住平既會入隻玩下
點知又係冇行貨...

希望迪加都會有ver 2
攝影_基 發表於 4-8-2012 03:07 AM
無行貨真係無奈~~~~~:o 迪加同七仔 ver 2 係最多玩家想要GE兩隻~~~~~:)
Support Some!

I'm waiting to receive this also Hopefully there's be a new version of Ultra Seve ...
insomniac 發表於 4-8-2012 07:01 AM
THX insomniac 兄支持~~~希望你隻吉田 oK~~~~~~~:)
RHS has issue Ultraman already.  I love it...

Some, your works is always cool!  Hope I  ...
Douglas.M.Saint 發表於 4-8-2012 10:04 AM
謝德哥支持~~~~~~~下次輪到睇你啲相啦~~~~~:)

JEAN-KILLER一早已經輕輕玩過入返盒等搬去新屋.

我覺得佢比吉田更正斗....吉田的股關節唔係咁好.....太 ...
劉波 發表於 4-8-2012 10:33 AM
新版點都會靚過舊版少少GE~~~~~:) Zero 五子儲齊~~~~唔知有無朋友會一齊幫佢哋影相呢~~~~~:handshake:
十卜,真係好得呀!
d相真係好正:77:
不過我仲未入到手:56:
攪到我唔係咁想買麥斯, 一來唔識, 二來覺得無咁正, 三來無錢.....
劉波 發表於 4-8-2012 10:36 AM
麥斯我自己都唔係咁鍾意~~~~會等佢平啲先入手~~~~~:)
支持some大~呢款新素體真係好得,無動作難到佢,期望笨大應用新素體係其它SHF系列...
EricBanana 發表於 4-8-2012 11:33 AM
SHF 個素體都造得好好~~~~例如龍騎同電王系列~~~~:)只係向前彎的幅度會受到胸甲限制~~~~無超人咁 feel~~~~:DD
對ultraman嘅愛已過~~~如果唔係實好金~~~
pein 發表於 4-8-2012 11:51 AM
對呢個系列我覺得買得好舒服~~~~只係買鍾意GE超人~~~~無隻隻追咁辛苦~~~~:DD
十卜SOME大吉田正POST
我遲D都應該會幫佢出個報告!
kit0829 發表於 4-8-2012 04:08 PM
期待 kit0829 兄GE 超人報告~~~~~~:71:
大大 這支幾公分高??

可做出這張圖的姿勢嗎??

回復 41# marvelman

正常價三魚左右,現價錢已回落三魚尾至四魚頭,約160mm高,睇完段片可能會好想買,小心!:$

http://m.youtube.com/watch?v=cmKEU05Fxc0
謝謝Somebody_Ex大..
小弟都未得閒拎隻咸蛋...睇到大大的相都開心!
十卜SOME大正帖, 超人六兄弟在下放棄了........
bigjohn2hk 發表於 4-8-2012 05:34 PM
bigjohn 兄係超人迷都放棄~~~~~~:55:我都係見一隻買一隻~~~~盡量啱價先入手~~~~太貴就算啦~~~~相信始終有一日會任務完成~~~~:67:
Some大報告•••••••••support
toys1333 發表於 4-8-2012 07:27 PM
THX toy1333 兄支持~~~~~:77:
新版身型好睇好多
不過個人較鐘意舊版頭雕
森記 發表於 4-8-2012 09:02 PM
舊版頭雕其實都OK~~~~只係對眼唔夠光同細咗少少啫~~~~:)
十卜,真係好得呀!
virtualman 發表於 5-8-2012 01:18 AM
THX virtualman 兄支持~~~~~~~~:)