Toysdaily 玩具日報

查看: 6471|回復: 26

[詢問] 如果只可以買一只shf 龍珠....

如果只係夠錢買一隻, 有無師兄可以推薦下, 下面對隻邊隻好d?

1) 杜拉格斯
2) socc版悟飯

謝謝大家
我仲諗住叫你買 SDCC 悟空添.............
仲有一種選擇...就係"唔買":67:
如果只係夠錢買一隻, 有無師兄可以推薦下, 下面對隻邊隻好d?

1) 杜拉格斯
2) socc版悟飯

謝謝大家
必殺小子 發表於 2-8-2012 12:06 PM

2) 啦:71:.................
SDCC悟飯:52::52:
我既話我會買杜拉格斯,原因係
1. 平
2. 多d野玩,多表情又可以變超西又有劍玩
3. 只買杜拉一隻就唔會有比例問題,所有杜拉不利因素就唔存在
邊款升值潛力大就買邊款先。
If you are just buying one SHF dragonball character, you should buy SDCC 悟空 as 悟空 is the symbol of Dragonball not his son or Trunks.

I think this SHF series only look good if you have several characters standing and posing together (at least buy all 4 Super Seiyan)

SDCC悟飯!!!支持
多謝各位師兄意見, 我都煩緊, 因為

1) 杜拉格斯係好有型, 最愛角色之一, 不過依家呢隻面相好似差左少少, 我擔心佢又再出特別版

2) 悟飯有披肩, 多個種型, 依家sdcc版上色好靚
多謝各位師兄意見, 我都煩緊, 因為

1) 杜拉格斯係好有型, 最愛角色之一, 不過依家呢隻面相好似差左少少, 我擔心佢又再出特別版

2) 悟飯有披肩, 多個種型, 依家sdcc版上色好靚
socc版悟飯!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

唔計價錢~~
SDCC悟空首選~~
若果你果兩隻比~~~
一定係SDCC悟飯~~
真係好正~~
同埋杜拉格斯也有可能會出SDCC~~
至少悟飯唔會再出SDCC吧~~:67:
其實.....我都覺得唔買!
兩隻都一般﹐ 我仲諗住叫你買悟空添