Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: nesidoh

[活動展覽] 2012 動漫節 少少 Marvel Legends 加少少其他

回復 14# nesidoh
我第一日去, hasbro只係封左一條巷俾人試玩nerf.
個日去, 仲要唔係好多star wars野賣, 反而第二/三日去, d人可以執到d好野.
我都唔明佢地點攪. 今年sdcc exclusive, 只能觀望, 不能擁有. 實在失望.
我希望你係現場, 如果有見到佢地稍為高級d既, 同佢地投訴下點解唔為hk fans爭取下.
(不過我估計hasbro hk都係廢廢地. 如覺得本人有冒犯, 我會收回以上言論)
頭像被屏蔽
回復 16# Firewalker27

同意呀 ... 我都係第一日晨早去就沖去hasbro攤位, 想買/睇mu, ml, star wars, spiderman 6"等等, 結果? mud銀都無, 買隻spiderman之後走佬 :53:
最搞笑係臨走見有鬼妹model, 問佢可唔可以影張佢話sure, 跟住staff a話 "no touching", 我心o林 "唔係馬你以係我想抽水呀?", 跟住staff b話 "唔可以同女影相, 只可同optimus影" 我心o林 "唔_係馬", 真係搞笑 :66:
你無野賣都算la大佬你唔好收起d貨/搞到第二日先有貨到la, 你話第一日quota賣曬fine, 有幾多fans可以weekday晨早朝聖呀hasbro, 你咁對d fans :blame:
回復  Firewalker27

同意呀 ... 我都係第一日晨早去就沖去hasbro攤位, 想買/睇mu, ml, star wars, spid ...
Assassin 發表於 1-8-2012 01:54 PM

我又係晨早第一日去...... 淨係入到6" SPIDEY + SW 沙兵同Nom..... 堅係失望.........
回復 18# Assassin
同你講"no touching"個位真係唔知未訓醒定係無帶靈魂開工. :47:
大佬你搵得有cosplayer黎, 都係想吸引人睇同影相. 唔俾人影相, 咁佢下次不如唔好攪啦.
:54:
真係唔可以用我地呢d正常人既諗法去諗佢地既野. :34:
回復 18# Assassin

咩服務態度? 個兩位staff真係不知所謂  :53:
回復  Assassin
同你講"no touching"個位真係唔知未訓醒定係無帶靈魂開工.
大佬你搵得有cosplayer黎 ...
Firewalker27 發表於 1-8-2012 03:42 PM

講得"no touching", 睇黎O係佢地自己腦海都有過一絲O既衝動.... :p

當佢係提醒下自己又提下你咁囉......:34:
回復 22# goldwater

越不讓摸越想摸:34:
SDCC的MU、ML限定看來都沒找落了~~~
回復  Assassin
同你講"no touching"個位真係唔知未訓醒定係無帶靈魂開工.
大佬你搵得有cosplayer黎 ...
Firewalker27 發表於 1-8-2012 03:42 PM

既然真人唔俾影相,不如下屆擺幾個人形紙板,仲慳唔少呢!:34:
Deadpool 只腳好瘦,toybiz ML 正 D