Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.113~~~"俺~~參上 !"~~~Den-O Sword Form

nice sharing somesome! how much for this at the moment? 3fish? i still haven't bought v3......
starsaber888 發表於 1-8-2012 11:56 PM
價錢唔方便係主區講~~~~不過算係正常價咁啦~~~:)
特效十足原作....抵讚
一文字 發表於 2-8-2012 01:41 AM
今次件特效件確係好傳神~~~~不過要小心啲砌就真~~~~~~:)
support some兄~~

今次上色方面確係唔錯, 又配埋特效件, 正!
big9kan 發表於 2-8-2012 02:13 AM
THX big9kan 兄支持~~~~~~電王相信你都入咗手了~~~~~~~:73:
好似好多配件
bigtomm 發表於 2-8-2012 03:36 AM
Sword Form 應該有GE都差唔多有晒~~~~~~:)
幾時出架:50:完全知有呢件事:56:
估唔到去咗8日camp後out咗咁多...:unhappy:
any way~Some大分享水準一直好高:$
Good Photo! Support Kamen Rider!
toy4jeff 發表於 2-8-2012 11:25 AM
THX toy4jeff 兄支持~~~~~~~:77:
幾時出架完全知有呢件事
估唔到去咗8日camp後out咗咁多...
any way~Some大 ...
森記 發表於 2-8-2012 09:30 PM
上個禮拜五出 GE~~~~多謝森兄支持~~~~呢批貨水準好高唔應該放過~~~:73:

在此再多謝各支持本帖的朋友~~~~期待零王一樣有咁上下水準就好啦~~~~~:77:
呢排用左D錢係後追幾隻ultra act身上~~冇閒錢去追SHF住:(
不過呢隻真係唔入唔得~~等一得閒就去帶佢番屋企先:)
SOME大出POST, 不能不支持:77:
呢排用左D錢係後追幾隻ultra act身上~~冇閒錢去追SHF住
不過呢隻真係唔入唔得~~等一得閒就去帶佢番屋企先 ...
siu_jimmy 發表於 3-8-2012 12:36 AM
siu_jimmy 兄不要太遲入手~~~電王真係唔錯~~~~~:77:

SOME大出POST, 不能不支持
haleyho 發表於 3-8-2012 10:50 AM
多謝 haleyho 兄支持~~~~本來想由佢沈走~~~但欲罷不能~~~~:77:
好似裝著靚些................:DD............遲完又遲............
講起G電王,我個隻手和腳白色油的部分開始溶:sad:
想當年吾小心跌崩左NEW電隻角之後已冇玩rider既shf:die:
E加D shf好脆弱:sad: