Toysdaily 玩具日報

查看: 16815|回復: 56

[個人收藏] 與吉田無緣, 唯有玩住超人食家!

經ultra act佐菲一役後, 新吉田戰情依然慘烈, 小弟再次成為敗者!
無辦法唯有面對現實下, 玩住廸加都好過冇! 同超人就唔同命, 吉田就差不多
炒到六魚, 而佢就曾經插到去一魚以下, ~~~銀河唯一的廢物~~星際最頹人物~~無女朋友~~性格很實~~堅佢係最顛~~無錯就係講緊廸加power type, 去片啦!

這隻廸加關節奇差, 肩甲又阻住晒, 上色又不好, 獲得插水下埸也難怪!!
最後在此希望人人都能夠買到心頭好, 阿門!!
這隻廸加總比個三隻廸加好:78:
回覆 1# HTK

今日煙士點見4魚半吉田, 接受嘅都可以去睇睇.. 不過可能重會有回落機會...:36:
回覆  HTK

今日煙士點見4魚半吉田, 接受嘅都可以去睇睇.. 不過可能重會有回落機會...
redcat2733 發表於 29-7-2012 12:15 AM

重貴過賊船.............:o
在此祝願大大可早日以能夠接受嘅價錢買到吉田:77:
(我今日係"街旺"果度唔記得左係2樓抑或3樓見到買四魚嘅吉田,但而家唔知仲有冇......)
回復 4# Keroro軍曹

賊船今日睇過都應該暫時冇哂嘞...唉...:42:
我係4魚半入咗
昨日入時聽店主講吉田同件袍好鬼難返  遲買真係可能會貴幾舊:80:

佐菲仲企硬5魚 希望有再版:80:
我係4魚半入咗
昨日入時聽店主講吉田同件袍好鬼難返  遲買真係可能會貴幾舊

佐菲仲企硬5魚  ...
ryan=) 發表於 29-7-2012 01:52 AM

求师兄指教~5鱼佐菲哪里有?求详细地址~谢谢~
曾有一間舖, 講明有貨都唔會攞出嚟賣住, 賣嘅時候必是妙價!:53:
重貴過賊船.............
Keroro軍曹 發表於 29-7-2012 12:29 AM

依家個市四魚半都好似正常價咁, 真係接受唔到囉!!:38:
在此祝願大大可早日以能夠接受嘅價錢買到吉田
(我今日係"街旺"果度唔記得左係2樓抑或3樓見到買四 ...
superkirby 發表於 29-7-2012 12:30 AM

多謝晒師兄嘅祝福!
回復  Keroro軍曹

賊船今日睇過都應該暫時冇哂嘞...唉...
redcat2733 發表於 29-7-2012 12:36 AM

"紹慢"嗰度話尋日會番貨, 不過唔知幾錢!
我係4魚半入咗
昨日入時聽店主講吉田同件袍好鬼難返  遲買真係可能會貴幾舊

佐菲仲企硬5魚  ...
ryan=) 發表於 29-7-2012 01:52 AM

希望好似渺茫啲, 不過都有機會嘅!
咪傻啦! 四魚多入舊(膠)回家,大家要清醒D !
回復 7# ryan=)

件袍幾兄弟都會用,想信繼續會有貨,難番可能係啲舖唔敢入,有袍冇人肯定係死貨,小心!