Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] [貓貓雜影] 2012動漫節展覽 :: 新品攝影 :: (148pic+)

你支鏡好勁好靚!!!!!!!!!!!!
不過大大點解有精力影咁多相, 我排都排到嘔...
darknight 發表於 28-7-2012 07:10 AM

影完至排......後悔中........
真係影得好好~~!!
靚鏡影出黎係唔同d~!

好想將佢合併~~~
MAX 發表於 28-7-2012 02:35 AM

嗚呀呀~  :63:

MAX大蚱人呀~ :63:
Thank you ! What did u pre order ???
的相好正....:71:
Thank you ! What did u pre order ???
RRAAYY 發表於 28-7-2012 07:56 AM

ONLY MK VII。

本來話死都唔再入IRONMAN,不高見到個TONY頭之後,身體很誠實地動了起來。
Thanks for share
Ironman tony 頭真係好正
點解一個咁混亂既現場貓大都可以影得咁清咁靚?真係比個叻你!:71:
辛苦哂師兄!!!令身在外地既我都可以知道會場最新動態。感謝!!!

下次除左Figures,都影多D靚女相俾我望望啦。哈~~~~~~~~~~  :P
辛苦哂師兄!!!令身在外地既我都可以知道會場最新動態。感謝!!!

下次除左Figures,都影多D靚女相俾 ...
pingpung 發表於 28-7-2012 09:32 AM

以下COSPLAY相片感謝BENBENBEN4213大大提供: :64:

假初音....:72:
nice share :71:
多謝大大D相.....好靚.....今年太多人唔去了,睇你D相當去了:)
點可以影到噤清?  我昨天比人推到左搖右擺...   拍攝過程中你共殺了多少人?
點可以影到噤清?  我昨天比人推到左搖右擺...   拍攝過程中你共殺了多少人?
chankb 發表於 28-7-2012 09:52 AM

小弟用迷人眼神講:唔該借借。算唔算殺死人呀?

認真mode,半膝樽下,手爭借力,加支160mm定焦,就影到呢個效果鳥。
Thanks for sharing your nice pic
ONLY MK VII。

本來話死都唔再入IRONMAN,不高見到個TONY頭之後,身體很誠實地動了起來。
catcat 發表於 28-7-2012 08:12 AM

我見 隻 mark 7 條底底,好明顯上色上到勁厚,,
希望真的唔會再變色la>..:52: