Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 孩之寳 (HASBRO )2012香港動漫電玩節情報

我頂!!:blame:
要制水先來出六面獸:53:

離晒大普:53:, 舊年都有marvel legends同gi joe.
今年sdcc exclusive marvel legends x-force 3pack, gi joe jinx arashikagi居然無影.
不知所謂. :no:
今年孩記真係廢到爆.:*
個d 非賣品, display又set都唔靚, 之前上網睇都睇過晒啦. 仲駛乜黎你個booth睇.
今年真係慳番.:blame:
細過擁有過六面獸 點解復刻版比通帳升得仲快... 唔好以為轉左個盒可以買貴幾倍先得架!!!:53:
sdcc gi joe又有機會做3/F獎品
sdcc gi joe又有機會做3/F獎品
九十九 發表於 18-7-2012 05:29 PM

都有機會做動漫節贈品
goood no need to go this year lu
1200蚊一隻六變獸, 孩記好野∼
又出六面獸.....不如出福特啦......:79:
回復 14# pierreinhk

今年無exclusive :79:
唔知有無孩記高層入黎睇下大家架意見呢?
唔知有無孩記高層入黎睇下大家架意見呢?
joeyjoyee 發表於 18-7-2012 08:20 PM

如果真係有高層睇到.....唔該同我炒曬變形金剛玩具班友佢:53:....
佢地進步既速度真係十年如一日:53:
人地第3方d野係貴d...但係真係有heart
我恨孩記浪費曬d好模同角色:53::*
HK hasbro 死得架啦...廢到爆
隻六面獸,當年復刻199我都無入,而家成1•2K?

So crazy!
好怀念以前细个那阵只六面兽。。
你·唔·好·同·我·講·冇·Masters of Evil·嗰·個·exclusive·呀·吓:*