Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 電影:RoboCop 2014

保留番原色出場都唔錯,希望Neca會有新版版權推出產品。{:1_203:}
會入場支持
但始終都係舊既好
佢果支都唔知咩槍黎,奇奇怪怪
回復 63# quincy

舊版個把Auto-9真係好經典
回復  quincy

舊版個把Auto-9真係好經典
天涯孤客 發表於 8-9-2013 05:05 PM

現家我想買都買唔番
現家我想買都買唔番
quincy 發表於 8-9-2013 05:38 PM

無錯,街已經唔見
無錯,街已經唔見
mushroom 發表於 8-9-2013 06:05 PM

想當年800幾蚊唔買
再到早兩三年已經升到千三四…都無買
想當年800幾蚊唔買
再到早兩三年已經升到千三四…都無買
quincy 發表於 8-9-2013 06:11 PM

我細過好似三百幾..................
回復 68# mushroom
無咁平.
我記得我90年在已執笠的八達模型買M93R Auto-9氣槍, 差不多6百.

初出時係無blow back.
早幾年有廠再出auto-9槍, 有blow back, 好似係用電既. 價錢唔知因為已經10幾年無玩槍.
同埋當年有再出我都唔知. 如果知道應該都會入返枝懷念下.
話唔定下年會有廠以新電影上映時, 再返出, 因為個需求都好大.
回復  mushroom
無咁平.
我記得我90年在已執笠的八達模型買M93R Auto-9氣槍, 差不多6百.

初出時係無 ...
Firewalker27 發表於 8-9-2013 08:15 PM

我六年級玩氣槍, 不過無買呢枝, 只係同學仔有買, 所以只係大約感覺個價錢。咁那時候600買槍, 咁真係好貴了。
回復 70# mushroom
可以話算係貴架啦. 乜都未改. 但係我依稀記得1枝AUG都好似要千三.
保留番原色出場都唔錯,希望Neca會有新版版權推出產品。
Mcfarlane 發表於 8-9-2013 04:17 PM

之前睇NECA blog佢話"唔鍾意"新版所以唔出喎, 不過6吋figure有另一間公司出, 我應該都會貫隻黑色版玩下~
之前睇NECA blog佢話"唔鍾意"新版所以唔出喎, 不過6吋figure有另一間公司出, 我應該都會貫隻黑色版玩下 ...
jeffloh 發表於 9-9-2013 09:19 AM

咁有性格???
咁有性格???
mushroom 發表於 9-9-2013 10:51 AM

寫係咁寫啦, 不過可能係NECA拎唔到license或者之前睇唔好套電影而唔拎都唔定呀~
the trailer from the new movie doesn't look good at all. {:1_204:}