Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

回復 121# dvddvdhk

師兄你都應該晤會今日去掛??
近排ht興露齒,技術進一步強化
mingming914 發表於 6-7-2012 07:57 PM

可惜呢個露牙黎遲足足整年多, 当年隻Jack Sparrow就應該露牙.
我6點到...6點8排完....安心了....玩玩具玩到咁緊張..真係痴線..
回復  kevinwong4ever

hahah...我地尼d自己玩一隻就夠啦師兄!!!你都應該晤會去住啦right???
bunchan 發表於 6-7-2012 08:19 PM

我5點幾6點訂完了!!~~~~~~~:$
DX12 vs DX02
kafai1978 發表於 6-7-2012 07:24 PM

我覺得舊果d表情好d
舊有正常咀,新果個笑咀又笑到好奸咁
回復 126# kevinwong4ever

wow.....厲害∼∼∼∼∼你果個時間應該無咁多人la....
回復  kevinwong4ever

wow.....厲害∼∼∼∼∼你果個時間應該無咁多人la....
bunchan 發表於 6-7-2012 08:26 PM

係呀!! 龍尾係門口,我排左大約15-20分鐘,好彩!!~~~~:(
回復  dvddvdhk

師兄你都應該晤會今日去掛??
bunchan 發表於 6-7-2012 08:21 PM

我聽日先會出旺角 , 到時睇下多吾多人先 ^v^
戰衣look的確幾強勁,人頭同loki同級數,增番口氣了~
下星期先去了,我就5信咁快冇!
BW只是特別例子咁快截!!
回復 129# kevinwong4ever

真好彩∼∼:71::71:
回復 130# dvddvdhk

我都系咁話∼∼∼
貼心提示,取貨唔訂BM既朋友,取貨唔洗排,帶cash可先到櫃枱取貨,但要先同sales講聲
人地講都唔係太信,落訂個時見到兩個C9落訂,究竟係自己玩定同阿仔買,最攪笑係見到佢地係個買餸個d㕷㕷銀包攞d摺埋一齊嘅銀紙出來落訂,恕小弟枯陋寡聞啦!