Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My 玩具櫃 collection page.7 再 post (page25音波一家人入櫃)

早晨呀!pastng兄...您都入左唔少野:58:
:43: Good Morning Pastng兄
Good Morning Pasting兄:64:呢兩日有冇入好野呀{:1_209:}
回復 377# Herpa500

早晨 Herpa500兄:77:
回復 378# SimonC

早晨 SimonC兄:77:
有買野呀,昨日多得 TD有位師兄割愛用超平價讓左隻 HK-kicks version MJ 俾我,好開心:$
回復 380# pastng

So Good:71:
回復  SimonC

早晨 SimonC兄
有買野呀,昨日多得 TD有位師兄割愛用超平價讓左隻 HK-kicks version ...
pastng 發表於 5-8-2013 11:34 AM

Good Morning, Pastng兄:64:

正野呀:D
回復 382# kahn111222

早晨 kahn111222兄:43:
講正普通版白23都唔輸蝕,有兩對jordan11,又有冠軍獎座。你有無買呀?:75:
回復  kahn111222

早晨 kahn111222兄
講正普通版白23都唔輸蝕,有兩對jordan11,又有冠軍獎座。你 ...
pastng 發表於 6-8-2013 10:44 AM

我得一隻紅23咋:sad: 等伸脷ver.
音波一家人入櫃
pastng 發表於 3-8-2013 09:09 AM

正呀pastng兄又分享正櫃.............超正收藏............恭喜音波成為新成員.........{:1_235:}
回復 384# kahn111222

明智決定:71:我就係忍唔到手:oh:
回復 385# ray文

多謝 ray文兄參觀:64:
放左音波入櫃,又要諗點放六面獸la{:1_206:}

ray文兄你個機戰櫃點呀?:57:
回復  ray文

多謝 ray文兄參觀
放左音波入櫃,又要諗點放六面獸la

ray文兄你個機戰櫃 ...
pastng 發表於 6-8-2013 12:22 PM

六面獸都好正呀........不過唔敢入咁多老變喇......會死人.....:59:
其實都執多左兩個櫃喇......睇下遲d再post上黎呢.....:he:
音波一家人入櫃
pastng 發表於 3-8-2013 09:09 AM

正呀,一家齊哂:77::77:
回復 389# Try0083
快d入la...
buy la  buy la!!!!