Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 【鋼鐵人的高科技智能衣架】Iron Man 2 Suit-Up Gantry with Mk IV

回復  dengeki

第一日訂~正確日子要睇單~
侵略如火 發表於 30-5-2012 03:08 PM

Thanks.  第一日訂 = 7/20.
想問宜家派到幾月幾號???
我都有訂...唔知幾時嚟到馬來西亞....我既第一個Ironman∼!!!!
請問隻mk iv係咪同舊果隻完全一樣? 條褲個位係咪都係用以前隻軟膠?想知ht有冇改善變色問題。。:help:
記得IRONMAN 2 其中一幕,IRONMAN MARK IV由運輸機一躍而下,
飛過夜空又閃過煙花,直飛到STARK EXPO現場。 ...
Dick.Po 發表於 28-5-2012 05:40 PM

Dick.Po 師兄你想毒死我咩:63:
但我真係買唔起, 所以暫時未死得住:31:
放新mk 2會型D

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 13 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
好靚。。。又要收貨。。。

啱啱先放左隻mark iv, 諗住可以唞唞,
轉頭又要收返一隻。。。。
點解hottoys 你出得咁密:68:
荷包連血都冇得出喇
回復 37# 小人物

有小小分別,心口個殼可以除落黎~其它未知~
回復  小人物

有小小分別,心口個殼可以除落黎~其它未知~
侵略如火 發表於 30-5-2012 04:00 PM

不嬲都有嫁bor:64:
本來果時好想訂...
但唔夠位放出黎display...
唔想影完相之後擺番落個盒到擺
所以放棄了...
回復 42# O暈

我唔夠胆話我一定啱....因為我為咗隻機械臂先訂隻連Mark IV,跟手放咗自己隻mark IV

所以唔知除唔除得落黎,但我記得除咗Mark II,III戰損, VI之外,其它係除唔到落黎....

P.S如有記錯,請諒.:64:
回復 42# O暈

睇返之前既帖,証實我錯了.......:DDsorry sorry
回復 4# 任俠

咁買法,有位擺都變無位啦!:26:
睇相質素真係好高,
細緻同可動到 lee 個地步嘅場景記憶中係從未有人出過,
3千幾係貴少少,但覺得值嘅都,
搵位放先係最大問題
估唔到呢部機唧吸引力都幾strong.