Toysdaily 玩具日報

查看: 5840|回復: 18

[詢問] 海賊王ZORO NEW WORLD POP問題

女朋友就生日,佢好鐘意ONE PIECE
成日話想買隻POP
我自己本身冇買開FIGURE,唔係好識分,怕買到假野..
想問下E隻POP大概幾錢到??我之前係街望到950$
YAHOO BID有間8XX,會唔會係假野??
如果買POP係邊到買最好~?邊到最有信譽?
麻煩各位解答~THANKS~~
圖:

800-1000左右,假貨好似200-300左右,當然唔排除佢假野當真賣呃人

正貨應該有貼紙, 可考慮去信和/ins點睇下
冇記錯,現時點熊貓好似有貨,不過好似1千多的
入隻組立畀女友仲好啦...或者chopper...女仔會愛啦
雖我唔識OP,樓主對女友咁要支持推:35:

我都買過隻魯魯修pvc給女友,見到佢開心到對眼閃閃閃閃真係自己都:35:
但佢最鐘意係ZORO:50:
係出面買正貨有咩要留意??THANKS~
係Yahxx搵個正評夠多既BID左佢算啦
驚你人生路不熟係MK中左間黑店就唔好啦
雞旺地下一層,好似有間好多one piece野賣
hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1130567674
E隻唔知有冇問題呢?佢話係皆旺地下有鋪~
有冇人係過到買過野?有信譽~?
要有信譽o既鋪, 可以去 "兆man" o既 "蕉人", 一定唔會係假野, 我之前見佢隻 zoro 都 mark 過千 (唔知日版定行版)

如果上網 bid, 我就唔建議買日版喇, 有貼紙就話係日版, 但係 d 貼又唔統一, 好似有幾款, 我都有上網 bid 過 pop, 不過我只會 bid 香港行版, 除左有貓貼, 仲有香港代理的貼紙及"萬代雷射貼", 易認好多
hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1130567674
E隻唔知有冇問題呢?佢話係皆旺地下有鋪~
有冇人係 ...
papa_do 發表於 16-5-2012 02:31 PM

呢間主賣 One Piece, 由冇舖變有舖, 小弟呢幾年九成 One Piece 野都幫呢間入~
以佢過千六過正評而又得一個玩野負評黎講, 信譽算係好~
好~THANKS大家~
E家問緊個FD個FIGURE迷FD:50:
睇下會唔會有平D:50:
如果冇應該就去皆旺間鋪買~
回復 12# papa_do
呢間野買絕對可以放心既......
係貴d咁law:58:
要有信譽o既鋪, 可以去 "兆man" o既 "蕉人", 一定唔會係假野, 我之前見佢隻 zoro 都 mark 過千 (唔知日版定 ...
crazysmiles 發表於 16-5-2012 05:08 PM

師兄張圖入面架船係..........?
師兄張圖入面架船係..........?
cmf12 發表於 16-5-2012 08:16 PM

係 1/144 World Scale 盒蛋, 一套6盒, 每盒都有一個 one piece 入面o既場景, 另外每盒都有梅利號 parts, 集齊就可以砌成一隻梅利號 (仲有 d 人仔, 不過因為太細隻, 係冇左個樣o既), 我覺得 d 場景就麻麻, 我都係為左隻梅利號先買套盒蛋:67: