Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay Michael Jordan來了

回復 1562# marschung

下,咁好。。。。。。邊間啊?? 好多都要攞籌∼∼∼
回復 1561# E神

所以如有9日唔中又想要 ,可以多一個唔駛食炒價既方法 , 壓佢地價
回復 1555# marschung

ching 到時讓隻比我得嗎?
我排左兩日都唔中啊
回復 1563# bunchan

對正 nike Basketball 果間
係bor,師兄你今日果批米未有warmup suit???
回復  marschung

ching 到時讓隻比我得嗎?
我排左兩日都唔中啊
yrret1607 發表於 28-1-2013 09:36 PM

唔係我架~~ 係有人無錢比,又抽中我KEEP 住

回復 1566# marschung

師兄有無入埋北卡一代??
師兄可否幫忙買一隻,抽咗兩日都抽唔到! thanks!
係bor,師兄你今日果批米未有warmup suit???
bunchan 發表於 28-1-2013 09:37 PM

KEEP 單等到3月先有
回復  marschung

師兄有無入埋北卡一代??
bunchan 發表於 28-1-2013 09:38 PM

隻色唔鐘意, 無入
運動家唔駛排~~ 行埋去問就有
marschung 發表於 28-1-2013 09:31 PM

等我仲以為而家連5代都要排, 幾年前retro, 同買普通鞋冇分別就咁walkin就OK, 大把貨. 都唔知幾時開始搞到咁咩都排一餐, 俾班非用家累死
回復 1572# marschung

:71: 不過mj真係貴好x多。。。所以我都已經晤再買了 ∼∼∼重要排隊排餐死!!
回復 1573# gumfx

NIKE Basketball 門口一樣有人排~~
回復 1574# bunchan

紅黑色 AJ 11 ~~~ 我買唔到 . 星期六好多人著~~
我朋友今日中左~~ 去拎時見到其中一個南亞人既呀頭拎住6個JORDAN~~
佢居然問我係邊度賣-.-? 佢地60人中3個 ...
marschung 發表於 28-1-2013 20:50

師兄可否幫忙買一隻,抽咗兩日都抽唔到! thanks!