Toysdaily 玩具日報

查看: 3708|回復: 12

[新品消息] 7月 1/144 Zaku Marine, Base Jaber UC Ver

Bandai 2012年7月發售: 模型 HGUC 1/144 Zaku Marine 1,400Yen
Bandai 2012年7月發售: 模型 HGUC 1/144 Base Jaber UC Ver. 1,000Yen

米y发情报了!:time:
我来支援你吧∼
支援機跟ANKSHA變三層漢堡...
薩克水手的槍好像變更設定比原設定要粗要圓
Base Jaber :$:$:$
最少要三盒!!! :love:

HGUC 1/144 ザクマリナー
発売元:バンダイ ホビー事業部
発売日:2012年7月
価格:1,470円(税込)
仕様:1/144スケール 未塗装プラスチック組み立て品、全高126ミリ

HGUC 1/144 ベース・ジャバー
作品名:機動戦士ガンダムUC
発売元:バンダイ ホビー事業部
発売日:2012年7月予定
価格:1,050円(税込)
仕様:1/144スケール プラスチック組み立てモデル、全長215ミリ
真係估唔到UC系列愈出愈有

HG真係出邊隻中邊隻 :70:
好彩,一炮過放晒o的1:144...逃離大坑.
隻渣古好正,實戰feel岩我,
不過依家模型好貴,細細隻既hguc都下下過百,心諗加多少少就買到舊款既MG,都係要等減價先買啦 @.@
回復 1# yugi

多謝大大資訊分享
支援機跟ANKSHA變三層漢堡...
薩克水手的槍好像變更設定比原設定要粗要圓
toya 發表於 25-4-2012 01:29 PM

漢堡本身識飛都要用載具咩?
PS 我有載具控, 想唔入都唔得:79:
like載具, but won't support bandai...:38: