Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: cywatt

[活動展覽] Hottoys "復仇者聯盟" 電影首日特別場得獎名單

我係68793,之後兩個number中左,吹脹.
我女友唔得閒同我去睇。。抽中都冇用。。放上y拍唔知有冇人要
頭像被屏蔽
回復 34# dannydanny

我都唔想睇了。。因為我原本星期五都約左同事睇
回復  dannydanny

膠樽 發表於 24-4-2012 02:08 PM

ching,
   本星期五如出售請e-mail
thanks
我都抽到k4,5,7點
isaac618 發表於 22-4-2012 01:31 PM

K 4,5 ...
咁 K 6, 7 ... 咪  67
Toy Hunters
.
Hot Toys & Toy Hunters《復仇者聯盟》電影首日特別場

Hot Toys & Toy Hunters《復仇者聯盟》電影首日特別場將於4月26日晚於The ONE Broadway Cinema隆重舉行!

為隆重其事,Hot Toys 特別安排了《復仇者聯盟》鐵甲奇俠、美國隊長、雷神及巨人Hulk RealD 3D 眼鏡及珍藏禮物包送給Fans,讓Fans化身成超級英雄欣賞電影! 此外,Hot Toys還為Fans準備了百事可樂,可於入場時領取!
⋯⋯
溫馨提示: 敬請提前10分鐘到達戲院,領取3D 眼鏡及百事可樂!

特別鳴謝: RealD 3D及百事可樂公司

*先到先得,派完即止
回復  dannydanny

膠樽 發表於 24-4-2012 02:08 PM

在下都中左,送左比人了
唔知聽晚副3D眼鏡係咪咁呢??