Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖與消息】The Avengers: 1/6th scale Captain America Limited Edition

回復 374# dannydanny

我都係第二日單,太好了!
希望HT出大貨時,
把CA既缺點改善,
籍此贏回人心,
:64:
唔好轉頭又出隻ver 2,
逼我追多隻!!
其實點解頭盔同見衫晤同顏色尼,我見個頭盔同上次CA果個一樣gum既?
隻CA應該再大隻d 架wo, hottoys 攪到佢咁冇"厚度"架~~~~
隻CA應該再大隻d 架wo, hottoys 攪到佢咁冇"厚度"架~~~~
getterB 發表於 23-4-2012 10:35 PM

Ching, "溫馨提示"
你咁樣講 ht ,
小心比呢到的師兄插bor.....

因為呢到一定唔可以對ht 的野有投訴ga..
小心小心:55:
其實我覺得HT有做開口表情算是一個不錯的突破 但可惜不似....
mark7我也希望tony能有一個微笑的表情
好奇問下呢,今次個"帶套頭"同上一隻既頭有無分別?
回復 384# rudesbarry

絕對有分別,上次個A字係印上去,今次係刻左落去,呢個只係其中一個分別處,當然仲有好多細節位啦...!!
頭像被屏蔽
回復 386# hotroys

我第一時間訂,當時都未有版睇.......我到而家都未睇到個版........
我聽日去訂, 但SNAKE都開訂, 又要排大隊:help:
頭像被屏蔽
回復 388# hang

无拉拉弹左蛇叔出黎。。哈哈哈。。。
頭先出去食飯順便訂埋,整體上都ok,但個肩果兩條銀色野,中間條拉鏈都好粗糙下
其次就係對鞋 好多位都冇滲線咁,特顯唔到d detail
頭同盾都係滿意既~
師兄你幾點去訂...????
我朋友首日九點幾去訂,排左半個鐘,
我第二日三點半去訂,排左廿五分鐘...!!!!
kafai1978 發表於 23-4-2012 04:22 PM

我今晚7點零去訂 , 多人到呀 :72: 有攞貨 , 訂貨 , 有男 , 有女 , 亦都吾係只攞figures , 仲見有人攞其他玩具 , 非常熱鬧:71: 終於訂到 , 個時已經係8點3勒 , 訂完可以了左件心事 , 等出邊隻正又再去訂過 !!